Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        O büyük Trabzonspor formasının hakkını veremeyen futbolculara sesleniyorum: Çıkarın formaları... İnsan sahaya çıktığında biraz olsun ruhunu ortaya koyar, savaşır veya mücadele eder. Yok bunlar sizde! Bu takımda birkaçınız hariç kalma şansınız bana göre artık hiç yok. Kimse kusura bakmasın ama eğer siz de bunu bildiğiniz için oynamıyorsanız, ekmek yediğiniz yere ihanet ediyorsunuz demektir. Yazıklar olsun size...

        Hami Mandıralı Hoca’ya da bir çift lafımız olacak... Bir önceki gelişinde harika işlere imza attın ve o kötü takımı Avrupa’ya gitmesini sağladın, biz de seni alkışladık. Yok, hocam bu sefer olmadı. Trabzonspor’a hiçbir şey veremedin. Evet, cezalı ve sakat futbolcuların çoktu. Fakat, Trabzonspor gibi büyük bir takımı çalıştırıyorsan mazeretin olamaz. Bunu sanırım sen benden daha iyi biliyorsundur Hami Hocam... Kredin benim gözümde bitti.

        Neyse gelelim maça; 2. dakikada kornerden gelen topa kafayla vuran Politevich Trabzonspor’un kolunu kanadı baştan kırdı. Mustafa’ya da kızgınım, Politevich’e o kafayı vurdurmamalıydı. 27’de yedikleri ikinci gole de bakalım. Tam 5 Bordo-Mavili savunma oyuncusunun arasından geldi. İnanmayacaksınız belki ama Stancu’ya dokunan bile olmadı. Yazık size... Esteban’ı bile rezil ettiniz. Yatacak yeriniz yok sizin... 3. gol zaten tam skandaldı. Aykut her zamanki gibi dengesizliğiyle penaltıya sebebiyet verdi ve İrfan da affetmeyen oldu.

        Trabzonsporlu futbolculara tavsiyelerim... Maçtan sonra gidin oturun ekran karşısına, izleyin kendinizi. Herhalde “Biz bu muyduk?” diye birbirinize sorarsınız ve ağlanacak halinize de gülersiniz diye düşünüyorum. Muhammet’in harika golü hariç, bir takım bir tane doğru dürüst atak üretemez mi veya bir tane rakip kaleye şut atamaz mı? İnanılır gibi değil. Bu kesinlikle Trabzonspor olamaz. Kötü ötesisiniz. Trabzonspor taraftarlarını üzmeye hakkınız yok. Avrupa’ya gitmek istiyorsunuz. “6’da 6 yaparız, nasılsa Avrupa’ya gideriz” diyordunuz, bırakın Avrupa’ya gitmeyi, eve gidecek haliniz bile yok. Bir kere daha yazıklar olsun size.

        Sonuç olarak, Gençlerbirliği maçına Trabzonspor U21 takımıyla çıksaydı inanın ağabeyleri kadar kötü oynamazdılar diye düşünüyorum.

        Diğer Yazılar