Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzonspor, çok şey yapmak isteyip de yapamayan bir takım görüntüsü verdi Fenerbahçe karşısında. Ama yetmiyor işte eldeki malzeme bu. Fenerbahçe’ye gelince tek kelimeyle müthiş oynadılar ve farklı kazanıp ‘Şampiyonluk yarışını asla bırakmayız’ dediler...

        Pereira’yı ayrıca kutluyorum, hem çok centilmendi, hem de yaptığı hareketlerle maçın yıldızı oldu. Alper Topuk attığı golden sonra sevincini abartınca depar atarak devreye giren Pereira, sinirli bir şekilde “Yavaş, sakin olun” dedi. Yani ortamı germeme adına elinden gelinden yaptı. Helal olsun. Demek ki ortam gerginleştirilmediğinde ortaya futbol oynamaya çalışan iki takım çıkabiliyormuş. Tamam, Trabzonsporlular’ın o malum dönemden kalma Volkan Demirel takıntısı devam ediyor ama o da artık yardımcı olmayı öğrenmeli.

        Fenerbahçe maçı 2-0’a getirmesine rağmen Trabzonspor yine de oyunu hiç bırakmadı. Pozisyon üretmeye çalıştı gücü yettiğince. 35’te hakem Bülent Yıldırım, Trabzonspor’un buz gibi penaltısını yedi. Yazık. Salih Dursun’a da bir çift lafımız olsun. Volkan Şen’in attığı gol öncesi sanırım aklı halen isminin verildiği caddenin açılışındaydı!

        Hami Hoca’yla devam edelim. Fenerbahçe’nin iki kanat oyuncusu Türkiye’nin en iyileriyken, aylardır oynamayan beklerin Musa Nizam ve Salih Dursun’dan o ikiliyi durdurmasını nasıl bekledin? Hep yanlışlarla dolusun Hami Hocam.

        Gelelim gecenin utanç veren hepimizin yüzünü kızartan olaylara. Telleri söküp, sahaya atlayıp hakeme saldırmak ve dövmek nasıl bir cürettir! Bu, Trabzon’a yakışıyor mu! İnsan demeye dilimin varmadığı bu kişi ve kişilerin yaptıkları şehre ve Trabzonspor camiasına zarar veriyor. Herkes bu yaşananlardan ders çıkarmalı ve tekrar olmaması için gerekli önlemleri almalı. Bu hareket, kesinlikle Trabzonspor camiasına pahalıya mal olacaktır. Şunu söylemeden de geçemeyeceğim: Pereira bu noktada yine örnek bir hareket sergiledi ve Ersun Yanal gibi jet hızıyla soyunma odasına koşmadı. Sakindi ve takımına sahip çıktı.

        Diğer Yazılar