Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        G.Saray maçında hakeme kırmızı kart gösterdin. Haklıydın... Fakat o gün bu gün yoksun, Yenilen gollerin tümünde hatan var. Bence artık kendine kırmızı kart gösterme zamanın geldi.

        Hami Mandıralı’nın gençler üzerine inşa ettiği takım, maça aslında kötü başlamadı. Bütün işi Salih bozdu. Doğal olarak gençler dağıldı ve ilk yarı 3’lük oldular. Fakat şunu da söyleyeyim. Hakem yine yaptı yapacağını ve Trabzonspor’un buz gibi penaltısını 2-0’ken vermedi. Cardozo’nun topuğuyla gönderdiği topu İnkoom eliyle kesti, devam dendi. Biri bana penaltı nasıl olur anlatsın. Ya biz bu işi bilmiyoruz, ya da hakemler...

        Mehmet Ekici’yi de bir çift lafımız var. Mustafa Yumlu çıktığında kaptanlık pazubendini takmak istemedin. Yazık sana... Kaptanın Onur da F.Bahçe maçında formasını yere bırakmıştı. Yani üzüm üzüme baka baka karardı... Sonuç olarak Trabzonspor’da seneye yapılacak çok iş var. Başta Hami Hoca gönderildi. Mutlaka iyi bir yeni hoca ve kaliteli oyuncular transfer edilmeli. Para var mı? O da yok, bakalım nasıl olacak bu işler. Son söz, Hami Hoca’ya: Trabzonspor’u 7’in bitirdin ve tarihe de ismini altın harflerle yazdırdın. Tebrikler sana!

        Diğer Yazılar