Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aboubakar ilk yarıda 3’üncü golü atsaydı maç çoktan kopmuş olacaktı ama Yusuf Erdoğan harika bir gol atınca 2-1’i yakalayan Trabzonspor, maça yeniden ortak oldu. Bizim taktığımız penaltı pozisyonu. Bero’nun Quaresma’ya yaptığı penaltı tartışılır bir hareketti fakat Mete Kalkavan hiç tartışmadı, düdüğü çaldı. N’Doye’a yapılan da net penaltıydı ama Kalkavan hoca piyasalarda yoktu. Beşiktaş’a adeta çalıştı durdu. Yazık sana.

        Beşiktaş’ın Napoli yorgunu olduğunu bilen Trabzonspor, ikinci yarıya fırtına gibi başladı ve Yusuf Erdoğan’ın kanat bindirmeleri dayanılır gibi değildi. Mehmet Ekici ve Bero destekli bu ani hücum çıkışları Beşiktaş’ın doğal olarak oyun dengesini bozdu. 62’de Quaresma, Yusuf’a insancıl olmayan bir hareket yaptı, çok acımasızdı ve bile bile ayak bileğine bastı, kesin kırmızı karttı. Hakem Kalkavan olayı sarı kartla geçiştirmesi de tam bir skandaldı. Trabzonspor’un en iyi oynayan oyuncusu ancak böyle etkisiz hale getirilirdi. Beşiktaşlılar’ın rahatladığı yüzlerinin ifadesinden bile belli oldu!

        takım için ‘sabır gerekiyor ve 10 hafta sonra Trabzonspor takım olur’ demiştim. Şimdi bakıyorum da Ersun Yanal’ın Trabzonspor’u takır takır top oynamaya başladı. Tabii ki çok eksikleri var ama devre arası takviyeleriyle bu genç takım iş yapar hale gelecektir. Ersun Yanal hocaya sonuna kadar inanıyor ve güveniyorum. Oluşturduğu bu takım göreceksiniz mutlaka başarılı olacaktır. Kulübedeki sessizliğine de bakmayın, beyefendi duruşunun altında aslında fırtınalar esiyor.

        Sonuç olarak Trabzonspor ilk kez bir deplasman maçında geriye düştüğü bir karşılaşmada dağılmayarak gol attı ve oyunu hiç bırakmadı. Büyük gelişim içerisinde olduğunu mağlup olduğu halde gösterdi. Beşiktaş’a karşı da harika oynadı. Maçın özetini şöyle bağlamak gerek: Mete Kalkavan ve Quaresma ikilisi: 2, Trabzonspor: 1... Sanırım cuk oturdu! Trabzonspor bu harika oyunuyla aslında bırakın mağlup olmayı galibiyeti bile hak etmişti ama engelleyenler oldu. Nokta...

        Diğer Yazılar