Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakem Ali Palabıyık; F.Bahçeli Mehmet Topal’ın, Mehmet Ekici’nin yüzüne dirsek atmasını sarı kartla cezalandırdı, halbuki bu pozisyon net kırmızıydı. Aynı oyuncunun yüzüne bu kez de Alper Potuk dirseğiyle vurdu, kart bile göstermedi. Yusuf Erdoğan’ın kale çizgisi önünde topu eliyle kesmesine gelince, net kırmızı kart ve penaltıydı, doğru. Tamam da hani adaletin Ali Palabıyık Hoca...

        REKLAM

        Aslında Trabzonspor maça müthiş başlamıştı. Hatta, Mustafa Akbaş’ın harika şutu da direkte patlamıştı. Ersun Yanal’ın taktiği de tıkır tıkır işliyordu. Ama Ali Palabıyık Hoca, Fenerbahçe’nin 10 kişi kalmasını engellediğinden işler bir anda Trabzonspor’un aleyhine döndü ve sonrasında Fenerbahçe, Fernandao ile Moussa Sow’un golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. Tebrikler Palabıyık’a! Trabzonspor’un saha içindeki yanlışlarına gelince, Onazi berbat ötesi oynadı. Ersun Hoca bunu daha erken fark edip, değişiklik yapmalıydı. Formdaki genç Yusuf Yazıcı’ya görev vermeliydi. 10 kişi kaldıktan sonra Yusuf’un oynatılması hiçbir şeyi değiştiremezdi. Fenerbahçe’de yıldızlaşan Lens’ten de bahsedelim, adam arı gibi çalışkandı. Jet hızı çıkışlarını engellemek mümkün bile değildi, attığı harika golü de unutmadık, usta işiydi.

        REKLAM

        10 kişi Trabzonspor’u avlamak tabii ki daha kolaydı. Tecrübeli Durica’nın performansını da kutlamak gerek. Tek başına savaşmaktan adeta canı çıktı. Mehmet Ekici de formda gibi gözüktü ama sonuca etki edemeyişi takım dengesini bozdu. Orta sahada daha diri hale gelen Fenerbahçe, 2-0’ı yakaladıktan sonra sahanın iyice hakimi oldu. 3. golden sonra iyice rahatlayan Fenerbahçe, Avni Aker’de skoru tayin etti ve üç puanını aldı. Sonuç olarak, Trabzonspor bir daha Avni Aker’de Fenerbahçe’yle oynamayacak. 6 yıldır Trabzon’da yenemediği rakibini belki seneye Akyazı’daki Şenol Güneş Stadyumu’nda mağlup eder diyelim ve noktayı koyalım.

        Şimdi başkan Muharrem Usta’nın yapması gerekenleri söyleyelim. Teknik direktör Ersun Yanal’ın elini mutlaka güçlendirmelidir. Devre arasında takıma kaliteli takviyeler yapılarak Trabzonspor’un yeniden yarışmacı bir takım haline getirilmesi gerekiyor. Yoksa Şenol Güneş Stadyumu’na geçmenin bana göre anlamı yok! Şu Mehmet Ekici konusuna gelince, farkında değilsiniz belki ama ikinci bir Selçuk İnan vakası yaşanmak üzere. Attırın Mehmet’e imzayı, ondan sonra gönderecekseniz de gönderin. Bedava gitmesin adam. Yazıktır, günahtır.

        YUSUF ERDOĞAN

        Josef’in kaleye giden kafasını kırmızı kart yiyeceğini bile bile nasıl elle kesersin! Keşke bıraksaydın da gol olsaydı, takım 10 kişi kalmasaydı. Yusuf artık genç değilsin, bu hatalar sana hiç yakışmıyor.

        Diğer Yazılar