Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzonspor’u ben dün çok lakayıt gördüm. Siz buna ‘dört maç üst üste kazanmanın vermiş olduğu yüksek özgüven’ mi dersiniz ya da ‘nasılsa biz bu maçta fark yaparız’ mı derdiniz bilemem ama bir gerçek vardı ki Trabzon, ilk yarıda 7 tane net gol pozisyonuna girip atamıyorsa bu sadece forvetin beceriksizliği değildir. Topyekün hata araması yapmak gerekir.

        Şimdi herkes Ersun Yanal neden N’Doye ile maça başlamadı diye soracaktır. Ama formayı Rodellega’ya kaptırmasını bence normal. Rodellega’nın performansına bakıyorum da bütün kafa toplarında var. Yıpratıcı özellikleri de var. Bu hafta olmadı, gelecek hafta gol atar.

        Neyse... Durica’nın 14. dakikada sakatlanması tabii ki Trabzonspor’un takım dengesini bozdu. Yerine giren Mustafa Akbaş’ın tedirgin oynadığını gören Susic’in anında iki oyuncu değişikliği yapması Trabzonspor’u panikletti. İkinci yarıda Ersun Yanal’ın Yusuf Yazıcı’nın yerine N’doye değişikliğini yapması gol atacağından değil, Rodellega’ya yardımcı olması amaçlıydı. Ama gelin görün ki; oyunu da iyice bozdu!

        Sonuç olarak; önce Alanya kalecisi Haydar Yılmaz’ın hakkını verelim. Kesinlikle gecenin kahramanıydı. Trabzon’a gelince... Farklı kazanması gereken maçtan bir puan çıkardı. Kısacası yazık oldu.

        Diğer Yazılar