Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rıza Çalımbay’a bir kez daha Abdülkadir’i neden oynatmıyorsun diye sorarak başlamak istedim. Abdülkadir, Ersun Yanal’ın döneminde yükselişe geçmişken anlamsız bir şekilde bu genç oyuncunun yedek kulübesine oturtulmasına doğrusu çok şaşırıyorum. Kaldı ki Rıza hoca da Beşiktaş altyapısından yetişmiş ve çok ünlü bir isim olmuştur. Yani var bu işte bir gariplik diyorum ve kokusu da yakında mutlaka çıkacaktır!

        Trabzonspor, Sivas maçına çok dengeli başladı. 12’de Castillo’nun pasıyla buluşan Burak, güzel bir gol attı. Oyunun sıkıştığı dakikalarda eski Trabzonsporlu Muhammet Demir’in beraberlik golü Trabzonspor’un da oyun dengesini bozdu. Fakat Rıza hocanın akıllı değişikleri sonuç getirdi. Onazi’nin yerine Kucka, sakatlanan Uğur’un yerine Hubocan ve Castilo’nun yerine de Abdülkadir, Trabzonspor’u fişekledi. Okay’ın 83’teki müthiş kafa golüyle de galibiyet geldi.

        Sonuç olarak Trabzonspor bu sezon ilk maç deplasman maçını kazanarak büyük moral buldu. Trabzonspor, ilk yarıda kalan 4 maçını da kazanırsa ki bunu yapabilir ve ligin ilk yarısını da üçüncü sırada bitirebilir. Devre arasında da defansına takviye yaparsa, Trabzonspor’un ikinci yarıda Şampiyonlar Ligi biletini alabileceğini düşünüyorum.

        Diğer Yazılar