Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Eskişehir’de 2-2 biten maçın sonrasında Trabzon’da futbolcularını “Mücadeleniz eksik, sizi bilmem ama ben utanıyorum” diyerek fırçalamıştı! Sanırım oradakilerin tümü yerin dibine girmiş ve utanmış olacak ki, Kayseri Erciyes maçındaki Trabzonspor, tek kelimeyle Real Madrid gibiydi!

        Kayseri Erciyes maçı öncesi kadro dışı bırakılan; Malouda, Colman ve Zokora’nın yanı sıra Aykut Demir cezalı, Özer Hurmacı da sakat olmasına karşın Hami Mandıralı’nın sahaya çıkarttığı kadronun süper performansını kutlamamız gerekiyor. Hami hoca prensiplerinden asla taviz vermiyor. Yokluktan Bosingwa’yı stoper yapmak, 1461 Trabzon’dan gelen Caner’i de sağ bek oynatmak; “Ben bu işi yaparım” demektir. Hami Mandıralı’ya yeni sezonda bir şans daha verilmesi gerekmektedir. Çünkü Hami Hoca’nın farklılık yarattığını görüyorum ve ‘neden Şenol Güneş olmasına izin verilmesin ki’ diyorum...

        Bir kere şunu söyleyelim; Trabzonspor’un K.Erciyes’e karşı oynadığı oyun Avrupa ayarındaydı. Zevk verdi Trabzonspor. O kızdığımız Zeki Yavru’nun süper servislerinden mi bahsedelim, Henrique’nin bir anda Ronaldo’ya dönüştüğünü söyleyelim. Kısacası tüm takım harikaydı. Yusuf Erdoğan’ı unuttuğumuzu sanmayın attığı goller jeneriklikti. Bourceanu Zokora’nın yerini doldurur. Erciyes karşısında gördük ki bölgesinin kesinlikte tek hakimiydi. Trabzonspor’un 5-0’lık farklı galibiyeti Avrupa kupalarına katılma yolunda önemli bir virajdı. Geçtiler sınıfı. Ancak rehavet bir bakmışsınız ki tüm planlarınızı bozar. Demedi demeyin.

        Gelelim şu passolig konusuna; doğru dürüst anlatılamadığı için kimsenin ne olduğundan haberi yok. Bildikleri tek şey var o da ‘E bilet geldi, Türk futbolu bitti’ aman böyle bir şey olmasın.

        Diğer Yazılar