Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akhisar

        Akhisar Belediyespor, Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı. 7 haftadır kazanamayan Akigo’nun geleceğini nasıl görüyorsunuz?

        Hepsi gamlı baykuş. Üç dört haftadır galip gelemiyor diye Akhisar’ı neredeyse küme düşürdüler. Halbuki Akhisar Belediyespor ligin en oturmuş takımlarından biri. Seyreden herkes Akhisar maçından keyif alıyor. Üstelik ister 35, ister 40 yaşında olsun Gekas gibi tartışmasız süper golcüsü var. Bu takıma düşer demek ya da düşebilir demek ve hatta bunu düşünmek bana göre art niyetli olmak demektir.

        Balıkesir

        Balıkesirspor, Başakşehir’e 1-0 yenildi ve galibiyet hasretini 10 maça çıkardı. Sizce ne yapılmalı?

        Balıkesir’in küme düştüğünü herkes gibi ben de artık kabul etmek durumundayım. Şimdiden sonra ne yapılabilir? Bana göre hiç takviye falan düşünmemeli. Talibi olan varsa onu da hemen vermeli. Yine eğer varsa altyapıdan oyuncu monte etmeli. Ya da seneye 1. Lig’de oynatacağını düşündüğü bir kaç isimi almalı. Elbette sözleşmeleri de 2 ya da 3 yıllık kurmalı.

        Karşıyaka

        Karşıyaka, Giresun’a yenildi, bu mağlubiyeti nasıl değerlendirirsiniz?

        Karşıyaka takımı mevcut kadro gücünü asla kullanamıyor. Ya da gücünün farkında değil. Ligin ortasına geldik bu takımın ne yapabileceğini kestiremiyoruz. Gücüne rağmen o kadar çok puan kaybediyor ki, belli sıra takımı olacak. Yazık çok yazık... Karşıyaka taraftarı dostlarım için üzülüyorum ama en çok sevgili Sait Gürsoy adına üzülüyorum.

        Bucaspor

        İdari krizle boğuşan Bucaspor, Gaziantep BŞB ile berabere kaldı. Tüm olumsuzluklara rağmen başarılı görebilir miyiz?

        Bucaspor, bütün sıkıntılarına rağmen kadrosunu koruduğu takdirde bu ligin altını üstüne getirebilir. Yeterki öyle ya da böyle Bucasporlular bu kadroyu bir arada tutsunlar. Hocalarını da asla bırakmasınlar. Aksi halde... Düşünmek bile istemiyorum.

        Göztepe

        Göztepe, Nazilli Belediyespor galibiyetiyle devre arasına girdi, şimdi ne yapmalı?

        Ben şahsen Metin Diyadin, farkını hemen görmek istedim. Ama malesef hemen göremedim. Metin Diyadin’i iyi tanırım ve inanırım. Ben de kredisi büyük. Devre arasında takviye yapacakmış. Kesin eminim daha öncekilerin yaptığını yapmaz saçma sapan oyuncular asla almaz. Göztepe devre arasını iyi kullanacaktır. Merakla bekliyorum. Bu arada kaptan Ertuğrul’u kutluyorum, Halil’e de kendine dönmesini tavsiye ediyorum.

        Altay

        Altay 8 haftadır kazanamıyor, kriz büyük. Nasıl önlem alınmalı?

        Daha önceleri de hep söyledim. Altay camiası nadiren krize girer ve girdiğinde de çabuk atlatırdı. Ama bu seferki uzun sürdü. Bana göre yönetim dışındaki camia büyükleri geç kalmadan bir an önce devreye girsinler ve yönetime yardım etsinler. Sadece akıl vermesinler, maddi destek de sağlasınlar. Biliyorum bunu yapabilecek güçte Altay camiasında çok isim var.

        Altınordu

        Altınordu, yolunda emin adımlarla ilerliyor. Altınordu’yu nasıl değerlendirirsiniz?

        Sezon başından beri Altınordu için çok güçlü takım diye söyledim durdum. Bunu yenildiğinde de söyledim uzun beraberlik serisi sırasında da söyledim. Galiba çok mahcup olmadım. Bundan sonrası için bu olağanüstü fizik kalitesiyle Hüseyin Eroğlu, artık forcheking (topun kaybedildiği yerde anında yoğun baskı) uygulamasına başlamalı. Bunu ya ilk yarının başında ilk yarım saat, ya da ikinci yarının başında ilk yarım saat uygulasın neler olacak hep beraber göreceğiz.

        Diğer Yazılar