Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmanlısporlu santrfor Mehmet Yıldız bu ligde her takım için her zaman başa beladır. Ama dün hiçbir şey yapamadı Yaptırmadılar. Bucaspor defansı Mehmet Yıldız’ı adeta kıpırdatmadı bile.

        İşte bence alınan bir puanın sebebiydi bu... Şimdi diyeceksiniz ki: Üç puan dışında alınan birer puanlara hiç sevinmeyen sana, neler oldu?

        Bu maç başka bir maçtı. Bucaspor’un İskender’i, Zafer’i yoktu. Az buz bir eksik değildi Bucaspor için bu oyuncular. Üstelik rakip ligin en güçlü kadrosuna sahip. Öyle böyle güçlü değil. Çok güçlü.

        O zaman sevineceksin hiç yoktan iyidir diyeceksin. Sonraki haftaları düşünüp kendi ayarındaki takımları her zaman yenebilecek olacağın aklına gelecek, kendi gücünün farkına varacaksın...

        İşte ben bu yüzden Bucaspor için sevindim. Yeni hoca Mustafa Bahadır’ın Sait Karafırtınalar’dan sonra işi çok zor diye düşünmüştüm. Ama dünkü mücadeleyi görünce boşuna kaygılandığımı anladım.

        Sarı-lacivertlilerin ligin en dibinde oluşuna hiç aldırmayın. Hep söyledim. Yine söylüyorum. Eğer bir takımın futbolcuları yan yana oynamaktan zevk alıyorsa ki Bucaspor alıyor, korkuya gerek yok...

        Zafer ve İskender’in de katılımlarıyla önümüzdeki haftalarda Bucaspor, bütün spor kamuoyuna ligin en iyi futbol oynayan takımı diye kendini ispat edecektir.

        Transfer yasağı bana göre hiç dert değil. Mevcut kadro yeterli. Diğer İzmir takımlarında olduğu gibi saha ve zemin sorunu yok.

        Kendi sahasına çok alışık olması da bir avantaj. Zaten içeride hiç yenilmemesinden belli değil mi.

        Yani; diyorum ki dert etmeyin hiçbir şeyi.

        Diğer Yazılar