Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ALTAY

        Altay yine galip gelemedi. Rakipler puan aldı. Sıkıntı büyüyor ne dersiniz?

        Sıkıntı büyüyor üstelik zaman daralıyor. Kadronun gücü belli. Fazla üstüne gitmek doğru olmaz. Bu saatten sonra futbolculara Altay geçmişi ısrarla anlatılır. Ne kadar inatçı, ne kadar sıradan olmayan bir camia. O anlatılır.

        Tekrar tekrar anlatılır. Belki o zaman kapasitesi maalesef kısıtlı bu kadro gücünün üstüne çıkabilir. Nacizane benden yakından tanıdığım Altay’ın dev isimlerine son çağrı... Kurtarın tapacak kadar sevdiğiniz bu gemiyi...

        BALIKESİRSPOR

        Balıkesirspor için yorumunuz nedir? Bundan sonrası için ne düşünüyorsunuz?

        Alınan sonuçlara bakınca Kemal hoca keşke sezon başı gelseymiş diyorum. Eğer ligin uzak ara dibinde olmasa o psikolojiyi yaşamasa bambaşka bir Balıkesir seyreder olurduk. Ama ben Kemal hocaya güveniyorum. Ancak şansa ihtiyacı olduğu kesin. Yürü be hocam! yüreğin varsa şansın da olur. Sen hep böyle yürekli oyna, her takım elinden BJK gibi şansıyla kurtulamaz.

        KARŞIYAKA

        Karşıyaka yeni hocası Ayhan Akman’la farklı skor yaptı. Sizce sebebi ne?

        Aman Yusuf hoca iyi insandır, zamanında iyi futbolcuydu, zaten maddi problemler var, Yusuf ne yapsın” deyip görmezden gelmişiz. Al işte yeni bir isim geldi. Daha ilk maçında çift santrforla dört forvet oynadı.

        Bana sakın “Ama canım rakip zaten on beş yaşındaydı” demeyin. Yusuf hoca olsaydı, tek farklı skora bizi fit eder, fakir edebiyatına devam ederdi. Ayhan geldi, işler değişti.

        Ayhan hoca’nın Play-Off hesabı tutacak hissediyorum. Çünkü hemen arkasında ve yanında Rıza Tuyuran gibi bir futbol dehası var. KSK için esas kazanç bence O.. Koordinatörlük görevini muhteşem yapacaktır göreceksiniz....

        GÖZTEPE

        Göztepe Bandırma’ya yenmek için gitti ama olmadı. Ne diyeceksiniz?

        İlk yarı etkili oynadı. Bu yüzden ikinci yarı için çok umutluydum. Metin Diyadin’in oyunun temposu düşünce sahaya sürerim dediği Halil de girince umudum katlandı. Ama Halil hiçbir şey yapmadı.

        Ben galiba Halil’i çok şişirmişim. Eğer star oyuncu olmak istiyorsa sorumluluk alacak, kendine herkesten çok bakacak. Bekliyorum...

        Artık bir şey daha beklenecek. Bandırma kaybetsin Göztepe hep kazansın... Ya sabır!

        BUCASPOR

        Bucaspor son dakikada deplasmanda puan aldı. Nasıl değerlendiriyorsunuz?

        Bundan önce son dakikalarda o kadar çok puan kaybetti ki “ilahi adalet” diyorum. Bucaspor bu sıkıntıları yaşamazdı da, yıllar önce bir zalim geldi Bucaspor’u perişan etti. Hala izleri devam ediyor. Ama benim içim rahat. Bu takıma hiçbir şey olmaz çünkü iyi futbol oynama çabası inatla sürüyor.

        Genç oyuncular da adapte oldular. Yeter ki düşme lafını dillendirmeyelim..

        AKHİSAR

        F.Bahçe galibiyetinden sonra Akhisar’ın kendi evinde bu mağlubiyetini nasıl değerlendiriyorsunuz?

        Çok doğal. İstanbul’da da Fenerbahçe karşında öyle ahım şahım bir şey oynamamıştı ki. Bilal, Gekas, Güray çok İyi oynamazlarsa, hatta üçü birden çok iyi oynamazlarsa Akhisarspor’un işi her zaman çok zor. Dün Gekas nerdeyse sahada yoktu. Sonuç malum.. Bir de Melo gibi oynamaya özenen Custudio çıktı. Hakemler Melo’yu es geçebilirler ama seni yakında yakarlar haberin olsun...

        Diğer Yazılar