Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKPİSAR

        Akhisarspor’da golcü Gekas’ın gönderilmesiyle ilgili düşüncelerinizi alabilir miyiz?

        Söylenecek ne var ki? Roberto Carlos’a duacı mı olalım şimdi! Hayır... Neredeyse kovularak giden Gekas’a dua edelim.. Carlos Akhisar’a gelirken önyargılı gelmiş.. Ben ne yapayım da geldiğim belli olsun demiş, Gekas’ı gözüne kestirmiş.. Ve hiç utanmadan en az kendisi kadar dünyaca ünlü Gekas’ı kapılarda bekletmiş. Carlos da Akhisar kenti de yatsın kalksın Gekas’ın ilk yarıda attığı gollere dua etsin. Yoksa düşerlerdi.... Carlos’un bence, hani derler ya, aynen öyle...

        Yatacak yeri yok”....

        BALIKESİR

        Balıkesirspor ligde son haftalarda çok enteresan sonuçlar aldı. Neler düşünüyorsunuz?

        Bir mucize yaratmalarına ramak kalmıştı.

        Bence İstanbul’da küme düştüler! Neredeyse üç büyükleri de orada yenecek ve kurtulacaklardı. Ama hepimiz artık kanıksadık. İstanbul’da hakemi de yeneceksin.

        Çok delikanlısına denk geleceksin de belki yenersin! Acaba Cihat hoca daha önce mi gelseymiş diyorum. Balıkesirliler’e tavsiyem ne yapıp edip Sercan’ı Balıkesirspor’da tutsunlar. Doku uyumu ancak bu kadar olur..

        DENİZLİ

        Denizlispor evinde Manisaspor’u yenerek avantaj yakaladı, sizce ligde kalabilecekler mi?

        Son hafta oynayacağı takım Samsun mutlak galip gelmek zorunda. Aslında Denizlispor bana göre düşmezdi ama dedim ya oynayacağı maç çok zor. Gönül isterdi ki Denizlispor, Buca ve Manisa düşmesin. Denizlispor’un bu maçtaki en kritik oyuncusu Erçağ olacaktır. Eğer gerçek performansında oynayabilirse Denizlispor yener, gelir.

        BUCASPOR

        Bucaspor, Adana Demirspor galibiyetiyle umutlandı, şanslarını nasıl görüyorsunuz?

        Kalır ya da kalmaz. Kalırsa Bucaspor sayesinde bir mucizeye şahit olacağız.. Başkan Çetin Kayışlı bütün olumsuz şartlara rağmen hep doğru işler yaptı. Seyirciyi takımla barıştırdı, futbolculara hak edişlerini dağıttı.. En önemlisi Levent Eriş’i getirdi. Nasıl ikna etti hala bilmiyorum? Eğer Fatih Terim’i getirse Levent’in yaptığını ya da yapacağını yapamazdı. Bu takım düşse bile bu başkan ve bu hocayla çok daha güçlü olarak geri döner...

        MANİSASPOR

        Manisaspor kümede kalma umudunu mucizelere bıraktı, nerede yanlış yaptılar?

        Her yerde yanlış yaptılar. Sezon başında yaptılar, ortasında yaptılar, sonunda yaptılar. Ben Manisaspor’un bu hale gelişini seyircisizliğe bağlıyorum. Bakın bu ligdeki takımların iç saha seyirci sayısına orada da Manisaspor küme düştü. Yıllarca üç büyüklerle oynamış, bu takıma yazık oldu. Manisalılar artık Süper Lig takımlarını ya da 1. Lig’i televizyondan seyretsinler. Biraz da müstehak.

        ALTINORDU

        1. Lig’de iddiası kalmayan KSK’yi isterseniz hiç sormayalım. Altınordu için neler diyeceksiniz?

        Zaten Karşıyaka’yı bana değil Sait Gürsoy’a sormanız daha doğru olur. Ayrıntıları ondan iyi bilen yok bence..

        Altınordu’ya gelince.. Çok konuştum çok yazdım. Daha ligin başında iki üç maçını seyredince bu takımın

        fizik kalitesine, gençliğine, yabancı oyuncusuz kurgusuna bayılmıştım. Benim bu ligde Süper Lig adayımdı. Ama işte bir takım çok kıymetli medyadan arkadaşlarım ve bizzat bu takımı yaratan hocası. Bu lige ısınıyoruz teranesi tutturdular.. Ve tabi etkili de oldular. Altınordu gücünün farkına varmakta gecikti.. Şimdi oturmuş o onu yenemez, bu buna yenilirse hesabı yapıyoruz.. Olura eskaza ilk altıya kalırsa çok net eminim Süper Lig’e Altınordu çıkar ....Göreceksiniz.

        Diğer Yazılar