Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ne zaman Göztepe’yle Karşıyaka aynı ligde oynasa, ligin tadı bambaşka oluveriyor.

        Daha hazırlık maçları bile başlamadı. Ama heyecan dorukta... Ben de şu iki takımımızı şimdiden kantara koymak istedim..

        Önce hocaları konuşalım. Metin Diyadin’i geçen sene çok yazıp, çizdim. Bazen göklere çıkardım bazen ağır eleştirdim.

        Bravo” dediğimde, teşekkür ettiğimde, eleştirdiğimde hatta bazen çok ağıra kaçtığımda, sitem etme hakkını elbet rahat rahat kullanıyordu. “Şunlar şunlar şu yüzden, bilgin olsun bilip bilmeden sallama abi” diyecek kadar samimiydik onunla.. Hala da dostluğumuz var.. Ancak ikimiz de biliyoruz iş ayrı, dostluk ayrı...

        Mesela geçen sene beni ikna edemediği hadise şuydu.. Hemen her hafta sahaya değişik on birlerle çıktı. Şampiyonluğa oynayan takımlar ceza, sakatlık hariç oturmuş kadro oluşturmak zorunda. İki iki daha dört.

        Ama Metin, geçen sene “Bu çocuk benim kucağıma verildi” dedi. Haklı dedim.. “Ara transferler takıma uyum sağlayacaklar” dedi. Haklı dedim..

        O sakat, bu sakat zemin kötü” dedi. Haklı dedim. Neticede o ligde kör topal şampiyon olundu. O takımın kadrosunu say deseler sayacak adam yok.. Bu nasıl şampiyon takım anlamış değilim. Bu seneki lig o lige benzemez. Bunu en iyi Metin bilir. Bir sürü takımı şampiyon yaptı. Hadi bakalım Metin hoca... Bu sene çocuk da senin. Çok güçlü yönetim var muhteşem taraftarın arkanda icraat görelim, bekliyoruz.

        Karşıyaka şimdilik sanki bir sıfır önde.. Basket takımları ülkeyi ayağa kaldırdı. Futbolda çok acıktılar. Önüne geleni yiyecek gibiler. Erdal Acar gibi bir firma da çıktı. Vallaha Erdal Acar ismi boş isim değil verdikçe verir, hele bir havaya girsin yapabileceklerini hayal bile edemiyorum. Baskette efsane oldu. Sıra galiba futbola geldi... Erdal Acar’ı konuşmaktan

        Yeni hoca Cüneyt Dumlupınar’ı bile konuşamadık. Ama tanımıyorum uzun uzadıya bir şey söyleyemem. Kayseri’yi şampiyon yaptığına göre muhakkak iyidir. Ancak Kayseri şampiyon olurken, arkasında genel menajer Süleyman Hurma duruyordu.

        Şimdi Hurma yok... İnşallah başarılı olur.

        Diğer Yazılar