Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARŞIYAKA

        - Karşıyaka, Balıkesir’i yenerek “çıkmadık candan umut kesilmez” dedi. Sonrası ne olur?

        Karşıyaka bu galibiyetle sadece benim değil bütün Türkiye’nin içini acıttı. E be tüm Karşıyakalı ağır abiler daha önce nerelerdeydiniz? Erdal Acar “ben şöyle yaparım, böyle yaparım” derken, hadi biz kandık. Peki siz nasıl kandınız?.. Karşıyaka’nın bu saatten sonra yapacağı tek şey, altyapıya yatırımdır. Onlarla oynamaktır. Bu devşirme orduyla kurtuluş, gerçek bir kurtuluş olamaz.

        BALIKESİR

        - Balıkesir yenilgiyle Play-Off şansını iyice azalttı. Sizce bundan sonraki şansı nedir?

        Balıkesirspor ligin dibinde ki Karşıyaka’ya yeniliyorsa Allah aşkına Play-Off’a çıksa ne olur çıkmasa ne olur? Şimdiden sonra iyi niyetinden çok emin olduğum yönetim, gelecek yılla ilgili mega proje oluşturmalı. İz bırakmalı... Sıradan olurlarsa, koskoca şehir bu gerçekten güçlü yönetimi, daha önemlisi bu güvenoylu yönetimi ıskalamış olur. Ve olan Balıkesir’e olur.

        ALTINORDU

        - Altınordu ligde ununu eleyip, eleğini astı. Böyle mi olmalı idealist Altınordu?

        Ununu elemiş, eleğini aşmış sorusu, bana biraz bu takıma hakaretmiş gibi geldi.. İdealistlik nedir? Mesela. “ Ben “dersiniz...” kendimi yetiştiriciliğe adadım. Yabancı oyuncu oynatmam.” İşte idealistlik bu... Altınordu hiç ödün vermiyor ve doğruyu yapıyor. Ve Altınordu ekliyor, “Yarın, bugün, kurduğum teknik kadroyla ve güçlü alt yapımla bu ülkenin tozunu atacağım.” Şimdiden söylemeliyim bence atacaktır...

        DENİZLİ

        - Denizlispor, Samsun deplasmanında aldığı yenilgi ile kredisini yine tüketti. Düşer mi?

        Aslında bu kadar çok takımımızla ilgili tek sayfada yorum yapmak çok zor. Hele hele iş son haftalar olunca daha da zor. Denizlispor için daha önce “Kadrosu kısıtlı, işi çok zor” diye yazdığımda, Denizli’li dostlar bana “baykuş” bile dediler. Canları sağ olsun. Ama Denizli kurtulursa, o kısıtlı kadronun onurlu oyuncularının onurlarıyla kurtulur. Gerisi hikaye...

        AKHİSAR

        - Akhisar ligin anahtarı olduğunu kanıtladı. Beşiktaş’a çelme taktı, Fener kazandı. Yorumunuz?

        Akhisar bu yüreğiyle ona da çelme takar, öbürüne de.

        Benim bir egeli olarak Akhisarspor’la nasıl gururlandığımı anlatabilmem çok zor. Akhisar sadece ligin kilit takımı olduğunu değil, her şeyin parayla olmadığını da kanıtladı. Bir de ne var biliyor musunuz?. Maalesef İzmir’li taraftarlar da olmayan var... Akhisar’da Fenerli Galatasaraylı hemen hiç yok... Sadece Akhisarsporlu’lar var.!!!

        MANİSASPOR

        Manisaspor altın tepsiyle sunduğu liderliği geri aldı. Bunun sonu şampiyonluk mu?

        Artık son hafta.. Yılların takımı Manisaspor’un bu noktadan sonra geriye düşeceğine kesinlikle inanmam.

        Haftalar boyunca liderlik koltuğunda otururken belli ki içeride hiç de istenmeyen şeyler olmuş. Bilmiyoruz ama tahmin ediyoruz. Çünkü, 1. Lig’in kapısına kadar gelmiş bir takımın bu kadar geriye düşmesinin başka anlamı yoktur. Şimdi kafaları dank etmiştir. Maç sonrasındaki sevinç fotoğraflarını gördüm. Bir de Taner Taşkın’ı sevinçten ağlarken. Şampiyonluğu ne kadar istediklerini işte o zaman anladım.

        Bu grup çok şeyi hak ediyor. Sayın Başkan.. Sayın Manisalıllar... Böyle bir fırsatı isteseniz de yakalayamazdınız. Önünüze kadar geldi. Hafta sonuna kadan sınavınız var. Bu takım iyi not aldı. Bakalım sizin notunuz ne olacak.

        Diğer Yazılar