Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bölgemizin üç takımının durumu tam bir muamma. Karşıyaka, Manisaspor ve Bucaspor... Her üç takımın eski kurmaylarıyla konuşuyorum. Onlar da bilmiyor. Peki o zaman bu nasıl iş anlayan var mı?

        Karşıyaka hem de koskoca Karşıyaka transfer yasağını kaldıramıyor, mecburen geçen yılki oyuncularıyla anlaşma zemini arıyor.. Belli ki bu yılı genç oyunculardan destekli bir takımla geçirecek. Bu belki de camia için en hayırlısı olacak. Olacak ama kararlı olmak dik durmak lazım. Sait Gürsoy, geçen günlerde yazdığı yazıda bir takım çözüm önerileri sunmuş. Çok mantıklı... Ama bu sadece günü kurtarır. Onun gibi bir üst akılın “öze dönme” işareti çok daha etkili olacaktır. Sait’ in Karşıyaka camiasındaki güvenilirliğini en yakından bilenlerdenim.

        Öze dönme misyonuna Sait sahip çıkarsa, çok etkili olur onu da biliyorum...

        Manisa bir sürü oyuncuyla anlaştı. Kağıt üzerinde her şey güzel. Ama ortada para yok. Abdullah Mergen başkanı tebrik etmek lazım. Para vermeden bu kadar oyuncuyla anlaşmak büyük beceri. Ancak futbolcu asla aptal değildir. Bu böyle biline. İşin suyu çıkarsa yandı gülüm keten helva.

        Ve Bucaspor... Taaa Süper Lig’e çıkıldığında yapılan büyük hataların cezasını çekiyor. Bir teknik adam geliyor yaptığı transferlerle seri cinayetler işliyor. Hem de göz göre göre işliyor. Bu arkadaşın kötü bağlantılarından bahsediliyor. Kimseler o zamanlar “kulübü batırıyorsun” diyemiyor. Belki de korkuyor. O günlerden bu günlere. Şimdiki başkan ayıklasın pirincin taşını..

        Dedim ya... Allah bu üç kulübümüze de yardım etsin. Güç versin akıl versin. Durumlar uzaktan vahim gözüküyor...

        Diğer Yazılar