Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vleminckx, Serkan Kurtuluş ve Leroy George...

        Bu üçü takımdan ayrı çalışıyor. Çok dramatik. Hiçbir profesyonel futbolcu bu duruma düşüp kariyerini bu şekilde sürdürmek veya bitirmek istemez...

        Bu üç adam sözleşmelerini yaparken, Göztepe yönetimine silah çekmedi. Aksine hepsi için imza törenleri yapıldı. Sırasıyla her birinin performansını şöyle bir hatırlayalım.

        Vleminckx zaten golcü değildi. Yapacakları çok kısıtlıydı. Hücum pres yapsın diye alındı, o da elinden geleni yaptı. Hatta bir ara taraftarın sevgilisi oldu.

        Serkan Kurtuluş bana göre hiç ama hiç kötü oynamadı. Kendi sınıfında modern bir sağ bek gibi gözüktü. Gitti geldi, gol ortaları yaptı. Daha ne yapsındı?

        Leroy George da tam bir katliamın içine düştü. Yetenekleri en kör gözleri bile kamaştıracak seviyedeydi.

        Her rakip takım ona bir önlem alıyordu. Ama zamanın Göztepe hocaları Leroy’u asla doğru kullanamadı. Doğru kullanamadıkları gibi daha da ileri giderek onu sok çıkar oyuncusu haline getirdiler.

        Geçenlerde Okan Buruk’un beyanatına takıldım. Bence harikaydı. “Leroy George çok yetenekli bir oyuncu. Kendisi kalmak istiyormuş. Yönetim okey derse onu kullanmak isterim”

        İddia ediyorum Okan Buruk futbolculuğundan kalma kanat oyunculuğu dehasıyla Leroy George’u tek başına takım haline bile getirebilir. Maksimum verim alır, bunu adım gibi biliyorum ve beklemedeyim..

        Bu arada 50-60 kişilik taraftar grubu bu üçlünün antrenman yaptığı bölgeye gidip, özellikle Vleminckx’e kötü tezahürat yapmışlar. Niyetleri çok belli. Kulübün menfaatlerini kollamak ve özellikle Vleminckx’e de başkanımıza ayıp ettin demek.

        Hiç garip değil, futbol dünyası içerisinde bu tip protestolar hep var, hep var olacaktır, yeter ki içinde şiddet olmasın.

        Diğer Yazılar