Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - Akhisar, Bursa’dan 1 puanla döndü, bu sonuç bir çıkışın başlangıcı olabilir mi?

        Akhisar lige biraz kötü başladı diye “eyvah” naraları atanların not edilmesini talep ediyorum. Edilsin ki onlar kamuoyunda fazla ciddiye alınmasınlar. Onlar gamlı baykuşturlar. Onlar felaket tellalıdırlar. Moral bozmaya bayılırlar... Bursaspor’dan puan almak çok önemliyken, onlar hiç utanmazlar bu sefer de neden gol atamadı derler. Bu maç Akhisar için zor fikstürün bittiği maçtır. Bir veya iki takviye ile çok yakında utanmazlar bile utanacaktır... Bence Akhisar düzlüğe çıktı. Şimdi depar zamanı...!

        GÖZTEPE

        - Bandırma’yı geçemeyen Göztepe’ye hırçın olmak zarar veriyor, değil mi?

        Bir maçta bir takımın üç oyuncusu birden atılıyorsa, bunun üç sebebi olabilir... Birincisi; oyuncular sorumsuzdur,

        şımarıktır, kraldan çok kralcıdırlar. Akılları sıra taraftara “bakın ben ne çok Göztepeliyim” demek istemiştirler... İkincisi oyuncular aşırı motive edilmiştir. Keskin sirke moduna getirilmiş kübüne zararlı hale gelinmiştir.... Üçüncüsü maçın hakemi kötü niyetlidir, Göztepe’yi katletmeye gelmiştir.. Üç oyuncunun atılması ve puan kaybı bence bu üç sebebin yan yana gelmesindendir...!!

        ALTINORDU

        - A.Ordu’nun namağlup serisi Bolu’da son buldu, bu kayıp takımı nasıl etkiler?

        Altınordu kurmayları bence bu sene çok karman çorman bir haldeler. Hedefin ne olduğunu onlar da tam bilemiyorlar. Başkanın ağzından bir kelam çıkmış.

        Biliyorlar ki dönülmez...! Aldıklarının çoğu gönderilecek orası kesin. Sonrası ne olacak bilinmez...

        Hayır. Bence bilinir. Altınordu’ya hiç bir şey olmaz.

        Öze dönmek sadece biraz rötar yapmış olacaktır. O kadar....

        DENİZLİ

        - Denizli, Urfa’da kazanarak “Üst sıralara oynarım” dedi, bu görüşe katılır mısınız?

        Üç dört hafta önceydi galiba hani aynı oyuncunun iki penaltıyı atıp üçüncüyü kaçırdığı maç... O maç sonrası yapılan basın toplantısında zamanın hocasına “neden üçüncü penaltıyı aynı oyuncuya attırdınız?” diye sorulan saçma sapan soruya, “bağırdım ama duyuramadım” cevabını duyunca, “eyvah“ dedim, basının istediği cevabı veren bu goygoycuyla Denizli düşer.. Sonra Ali Tandoğan geldi.. Ali Tandoğan’ı futbolculuğundan tanırım. Cesur yürektir... Zaten onun dokunuşu hemen fark etti.. Eğer kısıtlı kadro genişletilirse üst sıralara elbette oynar...

        KARŞIYAKA

        - Karşıyaka evinde önüne geleni deviriyor ancak dışarda iyi değil. Yorumunuz?

        Karşıyaka’nın bu sene aldığı sonuçlar beni hiç ilgilendirmiyor. Ben bu sene Karşıyaka her maç kaç altyapı oyuncusu oynatıyor ona bakarım. Eğer birgün tamamı altyapı oyunuları olduğunda da keyifle onu yazarım...!

        Diğer Yazılar