Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akhisar, Osmanlı’ya yenilerek çok kritik bir maçı kaybetti. Yorumunuz?

        Osmanlıspor bu ligin tartışmasız en iyi takımı.. Bakmayın siz ulusal basında onun gücünün vurgulanmıyor olmasına... Bu bir algı operasyonu. Akhisar mesela üç büyüklerden birine yenilseydi, bu soruyu sorar mıydınız? Olağan sayardınız. İşte benim isyanım burada başlıyor. Sizin sorduğunuz bu sorunun tercümesi, Akhisar sıra takımı Osmanlı’ya nasıl yenilir? Ama bu çok güçlü Osmanlı’ya mağlubiyet, çok normaldir.

        Göztepe’nin Sivasspor deplasmanındaki kötü futbolunu neye bağlayabiliriz?

        Göztepe Sivas’ta kötü oynamadı. Sadece şanssızdı. Yenebilirdi de.. Bu tip mağlubiyetler olabilir. Yeter ki bu çok güçlü kadro böyle kazalarla moralman çökmesin. Gücünün farkında olsun, hedefini unutmasın.. Halil akıllanmış, eski şımarıklıkları yok. Çok yetenekli bir oyuncu. İsterse Göztepe’yi şampiyon yapar ve tarihe geçer. Eğer bu tarihi fırsatı ıskalarsa kendine de Göztepe’ye de yazık eder..

        Denizli, Ümraniye önünde şok bir yenilgi aldı, Ali Tandoğan eleştiriliyor, sizce?

        Ali Tandoğan’ı eleştir, onu eleştir, bunu eleştir bu nereye kadar? Sezon başında da söyledim, “Kadro dar” diye.. Uzun soluklu lige yetmezler.. Mourinho’yu da getirsen hikaye. Haddini bilecek, var olanla idare edeceksin...

        Altınordu-Manisaspor beraberliği sizce kime yaradı, kimin kaybı daha büyük?

        Manisa’nın daha büyük.. Çünkü maçı daha çok istedi. Bana göre de galibiyeti kaçıran taraftı. Manisaspor’un kadrosu çok güçlü. Sait Karafırtınalar’la üst sıralara yakında gelecektir. Hep birlikte bunu göreceğiz. Sizler de göreceksiniz.

        Altay, Sancaktepe’yi devirerek gerçek gücünü gösterdi, bundan sonra ne olur?

        Altay markasına bu lig hafif gelir” demiştim. Oyuncular Altay’da oynuyor olmanın ayrıcalığını fark etmişler, gururlu adımlarla yürüyorlar. Ufak tefek aksaklıklar onları arzuladığı yoldan geri çeviremez. Takımının forma gücüne ve kendine güvenen oyuncuların durdukları yer hep en tepe olur. Rehavet olmazsa sıkıntı da olmaz...

        Diğer Yazılar