Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akhisar, Konya gibi güçlü bir ekibi yenerek kalitesini gösterdi, sizce?

        REKLAM

        Dilimde tüyler bitti. “Akhisar artık Süper Lig’in marka takımı oldu” diye. Siz hala “Konya gibi güçlü bir ekibi yenmekten” bahsediyorsunuz.! Ne gücü yaaa?... Önce Konya’nın Hüseyin başkan gibi bir başkanı yok. Sonra Tolunay Kafkas kariyer olarak, Aykut Kocaman gibi üç adet hoca eder. Ayrıca Akhisar, futbolcu kalitesi olarak da iki tane Konya kadrosu yapar. Eeee o zaman bu sorunuz da bir aşağılık kompleksi durumu yok mu?... İşte bende buna deli oluyorum. Güçlü olan Akhisar takımı. Allah aşkına artık hep beraber bunu kabul edelim. Ve biraz da biz diğerlerini aşağılayalım.

        Göztepe 2. yarıyı da zirvede bitirmek için takviye yapmalı mı?

        REKLAM

        Görüşüm çok net.. Mehmet Sepil’i kim dolduruyorsa, kim şişiriyorsa ayıp ediyor, günah işliyor...! Yahu futbolda “Ara transfer yapmak” illaki futbolcu almak değildir ki.. Bazen takımdaşlığı bozanları göndermek de ara transferdir. Zaten bir sürü adam almışsın. Güçlü kadro aşırı rekabetten yorgun. Herkes “Yarın ben oynar mıyım?” korkusu yaşıyor. Siz hala adam bakıyorsunuz. Okan Buruk ne işe yarar merak ediyorum? Ben “Onu al, bunu al” dersem ve sen de alırsan, Okan’a bu kadar para vermene gerek yok... Ver, ben Göztepe’yi, telefonla yönetip, şampiyon yapayım...!

        Balıkesir ilk yarıyı Play-Off hattında tamamladı, bu başarı mı?

        Can hoca Balıkesir için büyük şans.. O Balıkesir’in ıncığını cıncığını, ruhunu biliyor.. Futboldan geldiği için de futbolcularla, tahmin ediyorum mükemmel bir uyum içinde. Kadroya bir iki takviye yapılırsa Play-Off un değil, ilk ikinin en büyük favorisi olur...

        Denizli müthiş bir form tuttu, bu ikinci yarıda da devam eder mi?

        Al bir Balıkesirspor benzeri daha... Balıkesirspor gibi doğru adamı “Geç de olsa” buldu... Ali Tandoğan Denizli’yle özdeşleşmiş bir isim. Ancak onların Balıkesir’den daha büyük bir derdi var. Denizli’de Balıkesir’e nazaran bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan ve çok karışanı var. Ali Tandoğan bu takımı çok iyi yerlere getirir ondan eminim, ama bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlarla ne yapar, onu kestiremiyorum?...

        REKLAM

        Altınordu devreyi 8. basamakta bitirdi, sizce bu hayal kırıklığı mı?

        Baştan beri söyledim, “Bu yıl Altınordu için ıskalanmış bir yıl” diye.. Çok oyuncu alındı... Bir musubet bin nasihatten evladır.

        Altınordu hepimizin iftihar kaynağı olan altyapı misyonuna sıkı sıkıya gerçekten sarıldığında, küme düşse de gönüllerin şampiyonu olarak hep yaşayacaktır... Zaten eninde sonunda şampiyon da olacaktır...!

        Diğer Yazılar