Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKHİSAR

        - Akhisar, Fenerbahçe önünde sizce yenilgiyi hak etti mi?

        Hakikaten yenilgiyi hak etmedi ama İstanbul’da Fener önünde “bu seneki Akhisarspor” fark yemediyse eğer, bunu kar saymalıyız.. Sakın yanlış anlaşılmasın, niyetim Akhisar’ı küçültmek filan değil. Ya da bana göre hala akort bulamamış Fenerbahçe’ye Barcelona’ymış muamelesi yapmak... Ama bir gerçek var. İki takımın kadro kalitesinde çilekli dondurmayla gökdelen arasındaki fark kadar fark var... Bundan sonra temennimiz kazasız belasız ligi bitirsin yeter!..

        GÖZTEPE

        - Göztepe, Play-Off şansını riske soktu, kalan 7 hafta için görüşünüz?

        Soktu tabii... Geçen hafta Giresun’u yendiğinde de söylemiştim. “Yahu bu takım hiç idman yapmamış mı? Yürümeye mecali yok “ Ve eklemiştim: “Yılmaz hocam işin çok zor, Allah kolaylık versin” diye... Ardından geleceği kesin gözüken mağlubiyet cezası hemencecik geliverdi!..

        Şimdi artık günün 24 saati Göztepe’yi yaşadığını bildiğim can arkadaşım eski takım arkadaşım “Yılmaz Vural dehasını” beklemekten başka şansımız yok... Aksi halde Sepil başkan da tükenir.. Bir kısım Göztepeli de tükenir. Tükenir oğlu tükenir.... Yılmaz’ım burada bir tarih yazmalısın.. Çünkü artık yaşlandık, bir daha bu fırsatı bulamayacaksın.

        MANİSASPOR

        - Manisa ligde kalma yolundaki kritik maçta Mersin’i yendi, yorumunuz?

        Bu aşamada bu galibiyet bir bakıma düşmekten kurtulmak demek gibi...

        Manisaspor kadrosu zaten düşecek kadro değildi ama bin türlü çalkantı yaşadı. Kim haklıydı kim haksızdı bilmem ama bir şeyi çok iyi biliyorum Mergen başkanın şimdiye kadar yaptığı tek doğru icraat Sait Karafırtınalar’ı takımın başına getirmek olmalı...

        Kendi de kurtuldu, muhtemelen Manisaspor da...

        ALTAY

        - Altay açık ara yapar demiştiniz, şampiyonluk çok zor, Play-Off’tan çıkar mı?

        Sevgili editörüm öyle bir soru soruyorsun ki, sanki niyetin beni madara etmek.. Peki ben sana soruyorum? Koskoca Altay’ın Kızılcabölük’e farklı yenilmesi normal mi? Ama futbol da var. Ben hala bir kaza olmuş sayıyorum ve bekliyorum kalan haftaları.. Sen de bekle...

        Diğer Yazılar