Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sarı-kırmızılılar Süper Lig’de 4’te 4 yaparak, 3. sıraya yerleşti. Bundan sonra hedefleri ne olmalı?

        Dün de yazdım. Artık “Bu sene ligde kalalım yeter” söylemi rafa kalkmalı. “Bu ligde kim ne kadar iddialıysa Göztepe de o kadar iddialı olmalıdır” diye.. Çünkü Tamer Tuna gerçekten büyük işler yaptı. Öyle hiç kolay değil, 18 adam gönderip, 18 yeni adam alacaksın. Yepyeni takım kuracaksın. Ve bu takımla Süper Lig’de ilk 6 haftada 13 puan toplayacaksın. İnanılır gibi değil..

        Doğrusu ben de hiç inanmıyordum. “Yahu” diyordum kendi kendime “Bu kadar çok yeni oyuncu almak cinayet, yazık olacak Mehmet Sepil’in paralarına.” Ama yanılmışım. Alınan oyuncular olağanüstü çıktılar. Genç teknik adam Tamer Tuna bu kadar kısa zamanda mucize gibi takım oluşturdu. Üstelik oyun gücü de çok yüksek ve gelişmeye çok müsait.

        Her geçen hafta daha da üstüne koyacağı besbelli. Yalnız en büyük gol silahı Jahovic’e acilen bir alternatif bulunmalı. O olmayınca Göztepe gol atmakta çok zorlanabilir. Bu alternatif, iyileşmesi beklenen Ömer Şişmanoğlu mu olur, bir başkası mı bilemem. Ama Ghilas olmaz...! Keşke Umut Nayir de kalsaydı..

        MANİSA

        Siyah-beyazlılar üst üste ikinci yenilgiyi aldı. 3 puanları da silindi. Tehlike ne kadar yakınlaştı?

        Ne olursa olsun ben Sait Karafırtnalar hocaya çok inanıyorum.. Ancak Mergen başkan belli ki onu da bitirecek. Sayın başkan artık çok yıprandı. Taraftar istemiyorsa alameti cihan olsan hikaye.. Yeter dön işine gücüne. Üzme seni sevenleri. Olmayınca olmuyor... Ayrıca Manisaspor kadrosu da asla kötü değil. Ama Dimov biraz yavaş.. Yumuşak karnı orası..

        ALTINORDU

        Altınordu muhteşem sonuçlara imza atıyor. Bu yıl Süper Lig’e çıkma şansları sizce nedir?

        Sırf sonuçlara imza atmıyor. Ülkemiz futbolunu yönetenlere, kulüpleri yönetenlere, hepimize ama hepimize ders veriyor.

        80 milyonluk Türkiye kendi yıldızlarını yaratamayıp, yaratacaksa bile elin yaşı belli olmayan Afrikalılar’ıyla yerli oyuncuların önünü tıkıyorsa Altınordu’nun verdiği bu ders şampiyonluk kadar önemli. Ahh bir de bu genç oyuncularıyla az biraz tecrübelenip Süper Lig’e çıktığında verilen bu büyük ders katmerlenecek..

        ALTAY

        Altay, Nazilli’de 6 gol birden atıp, kazandı. Yenilgisiz gittiği ligde nasıl devam eder?

        Altay yönetimi, Altay camiası biliyorum çok ama çok güçlü.. Altay ülkenin bence en aristokrat, en entelektüel kulübü. Bakmayın siz Altay’ın 2. Lig’de olduğuna. Öyle bir gelecekler ki, dibe vurup yeniden zirveye çıkmak nasıl oluyormuş ülke görecek. Bu arada devamlılığından ötürü kaptan Murat Uluç’u kutluyorum. Ama gözlerim İbrahim Akın’ı da arıyor. İbo bu kadar sık sakatlanmak da neyin nesi?...

        Diğer Yazılar