Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sevgili arkadaşım gazetemin Yayın Yönetmeni Osman Gençer evvelsi gün “Elini çabuk tut Göztepe” başlıklı bir yazı yazmış..

        Demiş ki takımın Süper Lig’e yükselmesinde ve Süper Lig’de başarılı bir grafik çizmesinde Jahovic’in katkısı tartışılmaz. Ve eklemiş... Göztepe yönetimi elini çabuk tutsun. Bu fiyata böyle golcü bulamazsın diye.. Osman’a yüzde yüz haklı diyen binlerce Göztepeli’yi duyar gibiyim.

        GEREKSİZ SARI KART

        Ama bir de madalyonun öbür yüzü var. Gelin gidelim Beşiktaş maçından bir önceki maça, Jahovic bey Tamer Tuna’nın “Sakın sarı kart görme, ceza sınırındasın” ikazlarına rağmen maç içinde yapamadığını maç sonunda hakeme, üzerine vazife değilken itirazlar ederek adeta “Bana sarı kart göster “ diye yalvardı. Niyeti belliydi. Beşiktaş’a karşı oynamak istemiyordu. Çünkü ne kadarlık futbolcu olduğu ortaya çıkacaktı. Bu tabloyu anında fark eden Sabri, Jahovic’e büyük tepki gösterdi.. Sabri haklıydı. Yılların kurdu Sabri, bu çirkin sarı kartı hemen hissetmişti.. Takımdaşlığın bütün yazılı olmayan kurallarını Jahovic bozmuştu. Bir bakıma takımını, yalnız bırakarak satmıştı. Yine de o günün koşullarında bu hadise, kol kırılır yen içinde kalır mantığıyla geçiştirildi.

        GÖZTEPE ACELECİ DEĞİL

        Şimdi yönetim ve Tamer Tuna hoca yeni sözleşme için çok aceleci değil. Sezon sonunda serbest kalacak olmasına rağmen değil...

        Ben olsam ben de ağırdan alırdım.. O sarı kart büyük bir ihanetti...!

        İkinci yarı futbol borsasında piyasasını artırmak için özel çaba göstermesi muhtemel Jahovic’e “Hadi bakalım Jahovic oyna da borsanı artır” derim. Mecbur maksimum performans verecek, istiyorsa da sezon sonu bedavaya gidecek. Göztepe’den daha büyük kulüp bulursa tabii... Bekleyelim görelim...!

        Yaaa Jahovic öyle olmaz böyle olur...

        Diğer Yazılar