Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÖZTEPE

        - Göztepe'nin Başkent deplasmanında aldığı yenilgi takımdaki eksiklerden mi kaynaklandı. Yoksa gidişat kötü mü?

        Ankara'da Gençlerbirliği'nden 3 gol yemek elbette karizmayı çizdi. Ama dert değil.. Çünkü bu skor beklenen bir skordu.. Göztepe'nin bir sürü eksiği vardı. En önemli eksiği Beto'ydu. Hep söylüyorum kaleci hele iyi kaleci her zaman en azından bir puandır. Beto'nun yerine oynayan Günay'ı asla aşağılamıyorum ama aylardır maç oynamayan ve Beto gibi bir markanın arkasında olmanın rahatlığını yaşayan bir kaleci kendini yayar. Günay da yaymış.

        Ayrıca Ankara deplasmanları sıfır rakımdan gelen bütün takımlar için baş belasıdır .

        Ne demek rakım derseniz? Sıfır rakımdan gelip 1040 rakımda oynarsanız çok zorlanırsınız. Bu ve buna benzer bir sürü sıkıntısı vardı Göztepe'nin. Bu sıkıntıları en az benim kadar bilen Tamer Tuna'nın yerinde olsam böyle kayıp ihtimali yüksek maçta Demba Ba'yı oynatmazdım, Sivas maçına saklardım... Starı sunmak başka bir sanat..

        MANİSASPOR

        1- Manisaspor kümede kalma mücadelesi verirken göreve gelen yeni yönetim kurulu ne kadar başarılı olur?

        Bu saatten sonra pek umut yok.. Görünen o ki küme düşmek üzücü ama dünyanın sonu da değil. Abdullah Mergen başkandan kurtuluş ve yeni bir sayfa açma fırsatıdır bu böyle biline... Sakın yanlış anlaşılmasın benim Mergen başkanla herhangi bir husumetim yok. Kendisini tanımam bile. Hatta düştüğü duruma en çok üzülenlerdendim. Ve hep uyarmaya çalıştım. Battıkça batıyorsun diye.... Manisaspor yeni ve akıllı planlamayla eminim yeniden ayağa kalkacaktır. Tek şart Cengiz Ergün başkanın desteği. Yapmazsa kendi bilir. Ona da ateş ederim. Kalan bütün akrabalarım Manisalı olduğu için!..

        KARŞIYAKA

        2 - Karşıyaka son dakika golüyle İzmir'de Hacettepe'ye yenildi. Bundan sonraki rotası nasıl olmalı?

        Kronometre ne yazık ki durmuyor. Biraz zamanı olsa Karşıyaka Mesut Sancak desteği ile kurtulacak diyeceğim ama diyemiyorum. Futbol işte böyle bir şey. Aşağılara düşersen ve zamana oynarsan ne yaparsan yap nafile... Halbuki Hacettepe maçında Karşıyaka sezonun en iyi futbolunu oynadı. Ama yenildi. Zamanı olsa hiç dert değildi. Belli ki bu kısıtlı kadroyla bile olsa ayağa kalkacaktı ama bence vakit çok geç... Öze dönme zamanı hem de tam zamanı. Doğukan'ın bu maçta ki performansı Karşıyaka'nın geleceğine büyük bir ışık...

        ALTINORDU

        3- Altınordu 5'te 5 yapma şansını Samsun önünde kaybetti. Sonuç beraberlik bile olsa, başarı değil midir?

        Altınordu bu ligde ilk ikiyi en çok hak eden takım. Bu yaş ortalamasına rağmen ortalığı ayağa kaldırıyor. Ben bile şaşırıyorum.. Görünen o ki Süper Lig'e çıkacak. Ama ilk ikiden ama Play-Off'tan çıkacak. Sevgili Seyit başkanın dediği gibi Süper Lig gelirse hayır demeyiz. Düşünebiliyor musunuz bu gencecik takım Süper Lig'de.. Ben artık Süper Lig'de kafaya oynamayı hayal eder oldum. Hem de hemen seneye... Bu beraberlik fasa fiso!..

        Diğer Yazılar