Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bir önceki yazımızda Altınordu ile Göztepe’den bahsettik, Sonra Altınordu’nun U13 Türkiye Şampiyonluğu haberi geldi. Bu Altınordu’nun geleceği adına muhteşem bir olaydı...

        Ben yıllar önce İzmirspor genç takımında oynarken, Altınordu gibi Türkiye şampiyonu olmuştuk. Aynı genç takım kadrosu birkaç yıl sonra A takım olarak sahne aldı. O yıllarda bizim takımı seyredenler, hala anlatılar. “Muhteşem bir takımdı” diye..

        Bence şimdi de Altınordu öyle olacaktır. Birkaç yıl bekleyelim görelim..

        Diğer takımlarımızdan bahsedeceğim demiştim. Sıraya bugün Karşıyaka ve Altay’ı aldım.

        Karşıyaka bu yıl bence hep doğru işler yapıyor. Kahe ve Juninho çok isabetli transferler.. Akhisarlı Emin Aladağ’ı da alırlarsa, Karşıyaka Yusuf hoca ile uçar gider gibi görünüyor.

        Hep söylerim, “Altay bir başka” diye... Niye böyle derim. Çünkü o camiada iftiharla söylüyorum bir müddet görev yaptım. Taraftarıyla yönetimiyle tam aristokrat bir camia.

        Ve benim bildiğim Altay, ne yapar eder eski günlerine döner. Yeter ki, eski büyük Altaylı aileler eline ayağını çekmesin.

        Özetle İzmir takımları ile ilgili kanaatlerim gerçekten olumlu. 1. Lig’de Karşıyaka ve Altınordu, muhakkak iyi bir sezon geçirirler. Alt ligde şampiyonluk adayım Göztepe. Tahmin ediyorum, yeni sezonda seyrine doyulmaz maçlar olacaktır ve tribünler dolacaktır.

        Son bir şey ve bana göre çok önemli. Artık lütfen, İzmirliler ve Egeliler onlara sorulduğunda sakın Fenerliyim, G.Saraylıyım, Beşiktaşlıyım demesinler. Aksi halde biz Süper Ligi televizyonlardan izlemeye devam edeceğiz.

        Diğer Yazılar