Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sezona iyi bir başlangıç yapamayan Kasımpaşa, teknik direktör değişikliği ile sistemini yeniden kurdu. Ligdeki durumları iç açıcı değil. Son maçlar da ortaya koydukları mücadele, takım oyunu ve yardımlaşmanın iyi işaretler olduğunu görmüştük. Dün zor bir işi başardılar. Sahasında 12 maçtır yenilmeyen Osmanlıspor’u yenerek hak ettikleri bir galibiyet aldılar.

        Takım savunmasını çok iyi uygulayan Kasımpaşa, ofansif özelliklerini gösterebilir ve daha da cesur bir oyun ortaya koyabilirse çıkışını sürdürür. Elinde iyi bir oyuncu potansiyeli olan teknik direktör Kemal Özdeş, takımdaki sorunu çözmüş. Öncelikle gol yememek, ardından kontra toplarla golü bulmak düşüncesi dün Osmanlı karşısında gerçekleşti. Başta Adem olmak üzere forvet oyuncuları biraz daha dikkatli ve becerikli olsalar gol sayısını artırabilirlerdi.

        Ayrıca orta alanda çok top kaybı, forvet oyuncularının birbirine olan uzaklığı ciddi bir sorun. Biraz daha yakın oynayıp pas kaybını en aza indirmeleri gerekiyor. Golden sonra, savunmaya kapanmaları, oyunu ‘birinci bölge’ dediğimiz ceza sahası içinde kabullenmeleri sorun çıkarabilir.

        İkinci yarı Osmanlıspor’un yüksek toplarını karşılayan savunma oyuncuları dün görevlerini eksiksiz yaptılar. Yine kaleci Ramazan son dakikalarda kurtardığı toplarla kazanılan galibiyette büyük rol oynadı. Orta hakem Ümit Öztürk’ün 5 dakikalık uzatmaya sadık kalmaması ise dikkat çekiciydi.

        Diğer Yazılar