Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Avrupa Ligi’nde mücadele eden Osmanlıspor’u takdir etmek gerekir. Aldığı sonuçlar ne olursa olsun. Beşiktaş ve Fenerbahçe ile birlikte ülkemizi temsil ediyorlar.

        Dün deplasmanda Olympiakos karşısında sergiledikleri oyun tam bir kupa maçı örneğiydi. Kendi gücünün bilincinde, rakibini kontrol ederek oynadı. Biraz daha dikkatli olsalar Atina’dan galibiyetle dönebilirlerdi.

        Osmanlıspor, oyunu sahasında kabul etmişti. Amaçları kontrataklarla rakibin arkasına sarkmak ve golü bulmaktı. Savunmadaki disiplin ve dikkatli oyun ne yazık ki ofansta yapılamadı. Çok top kaybı dikkat çekti. Forvet elemanlarının kaybettikleri her top, rakibin atağa kalkmasına yol açtı.

        Ne var ki, kalede dün devleşen bir Karcemarskas vardı. Karşılaşma süresince öylesine kurtarışlar yaptı ki, parmak ısırttı. En az 5 net pozisyonda topun ağlara gitmesini önledi.

        İkinci yarı oyunu biraz daha öne çeken Osmanlıspor, yakaladığı pozisyonları resmen harcadı. Biraz daha dikkatli olsalar, yardımlaşmayı düşünseler sonuç alabilirlerdi.

        Son 15 dakika 10 kişi kalan Olympiakos’a bir gol atmak mümkündü. Her şeye rağmen, tarihinde ilk kez Avrupa kupasında mücadele eden Osmanlıspor’u kutlamak gerekir.

        Diğer Yazılar