Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Her geçen gün futbol felsefesini yükselten bir takım Kasımpaşa. İkinci yarının en iyi takımlarından. Kayserispor’la birlikte fark yarattılar. Başarı grafiğini hep üste çıkardılar. Sahasındaki 5 karşılaşmayı kazanarak, “Bu ligde ben de varım” diyen bir takım. Bu performansla ilk 5’e aday. Avrupa kupalarına katılırsa kimse şaşırmasın...

        Kasımpaşa ideal kadrosu ile sahaya çıkınca, sonucu lehine çevirmeyi daha kolay başarıyor. Kaptan Adem, şu anda en iyi sıçramayı bilen ve kafa vuran bir oyuncu. Uzun savunma oyuncuları arasında kaybolmak yerine, topa her zaman sahip olmayı başarıyor. Dün attığı 3 golün ikisini kafayla ağlara gönderdi. Maçın hemen başında attığı sert şut, kaptanın bir başka özelliğini de ortaya çıkardı.

        Kemal Özdeş’in futbolcularına artık ezberlettiği bir oyun şablonu var. Topa hakim olmak, ayağa iyi paslar yaparak, rakip savunmanın arkasına sarkmak... Savunmanın disiplinli ve soğukkanlı oyunu, önde yer alan futbolcuları rahatlatıyor. Bu rahatlık ve futbolcuların “Biz her takıma gol atarız” özgüveni hiç eksilmiyor. Dün de, beraberliğin ardından sürekli gol arayışı bunun en güzel örneğiydi. Telaşsız, sonuca endeksli ve yardımlaşmayı ilke edinen bir oyuncu topluluğu Kasımpaşa. Biraz daha dikkatli olsalar skoru daha da arttırabilirlerdi.

        Süper Lig’in en iyi kalecilerinden biri olan Karce’ye 3 gol atmak her takımın başaracağı bir iş değil. Kasımpaşa bunu kaptan Adem’le gerçekleştirdi.

        Tüm futbolcuların görevini yaptığı karşılaşmada Turgut Doğan’ın atılan iki goldeki asistini de not edelim. Orta alanda pres yapan Ankara takımının en büyük hatası adam adama oynarken, alan boşluğu bırakması oldu. Bu fırsatı iyi değerlendiren Kasımpaşa, ayak ve beyin buluşmasını iyi sağlayan oyuncuları ile maçı rahat kazandı.

        ADEM GERÇEKTEN BÜYÜK

        Kaptan, fırsatçılığının yanı sıra oyunu iyi izliyor. Topla buluşması mükemmel. İyi sıçrayarak, topa bilerek kafa vuruyor. Dün de görevini fazlasıyla yaptı.

        Diğer Yazılar