Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konyaspor ile oynanan kupa maçında büyük mücadele ortaya koyan Kasımpaşa dün şaşırttı. Geriden gelip 3 gol atarak “finale göz kırpan” Kasımpaşa o gün gücünü sonuna kadar kullanmıştı.

        Dün oynanan Akhisar karşılaşması zor bir maçtı. Öncelikle, her maçın motivasyonu başka. Enerjinin pozitif olması gerekir. Üstelik hedef, ligde ve kupada yürüyebilmek ise…

        Ancak eksikler, yorgunluk, sıcaklık, boş tribünler; taktiksel planlar dahil, her şeyi alt üst edebiliyor.

        Hepsini alt alta koyduğunuzda, ortaya dün alınan yenilginin fotoğrafı çıkıyor Kasımpaşa adına…

        Akhisar, Kasımpaşa’nın eksik yönünü iyi hesaplamıştı. Yorgun takıma karşı sert mücadele ederek sonuca gitmek istiyorlardı. 90 dakika süresince taktiklerini iyi uyguladılar. Kontra toplarla pozisyon aradılar. Beceriksizliklerine rağmen 2 gol atmayı başardılar. 3 puan derin bir nefes almalarına da neden oldu…

        Kaptan Adem’in cezalı oluşu Kasımpaşa’nın elini kolunu bağlamış. Son haftaların flaş ismi Koita’nın sakatlığı işin tuzu biberi. Tunay’ın yokluğunu da görünce; “Kasımpaşa’nın forveti yok“ demek abartı olmaz.

        Duran toplar, sonucu olmayan ataklardı ev sahibi takım adına. Hava topuna çıkacak, vuracak futbolcu bulmak zordu. Titi de başarısız olunca Kasımpaşa bu pozisyonlardan yararlanamadı. Orta alanda mücadeleyi baştan kaybetmeyi göze almaları, sonucu belirleyen en önemli etkendi. Pres yapmak bir yana girdikleri ikili mücadeleleri kaybettiler. Akhisar, savunmadan çıkıp Kasımpaşa ceza alanına otobanda gelir gibiydi. Skorun artmaması sürprizdir. Kaleci Ramazan yine önemli toplar çıkardı. Yediği iki golde de savunma ve sağ kanadın büyük hataları vardı. Castro’nun çabası da bir yere kadar. Kupanın yorgunluğu ne kadar bahane olsa da mağlubiyet yakışmadı.

        VEYSEL YERİNİ SEVDİ

        Titi’yle iyi bir ikili oluşturan Veysel, stoperde daha başarılı. Dün de yenilgiye rağmen görevini yaptı.

        Diğer Yazılar