Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kasımpaşa, zor bir deplasmandan 3 puan almasını bildi. Galatasaray’ı farklı yenerek kalitesini bir kez daha gösterdi.

        Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, takımını hazırlarken iki önemli uyarıda bulunmuştu futbolcularına. Öncelikle, orta alanda Selçuk ve Sneijder’e yakın temasta bulunulacak, sonra da Galatasaray’ın en etkili oyuncusu Bruma’ya boş alan bırakılmayacaktı. Her karşılaşmaya coşku katmayı ilke edinen Kasımpaşa dün de kendi felsefesini uyguladı. Sakin oynadılar. Topa hakim olduklarında hata yapmamaya çalıştılar. Takım olarak ne yaptıklarını biliyorlardı. Bruma’nın 18. dakikada oyun dışı kalması Kasımpaşa’yı rahatlattı. Adam adama oyundan, alan savunmasına geçtiler. Savunmada dikkatli ve soğukkanlıydılar. Arkaya adam kaçırmadılar. Kontra toplarla rakip kaleye gitmek istediler. Ahmet Çalık’ın kaçırdığı topu iyi takip eden Adem, Castro’ya yaptığı pasla golün mimarı oldu.

        Hırslı bir yapıya sahip olan Galatasaray’ın hocası Tudor, göreve gelir gelmez hatalar yaptı. Bunun sonucunda büyük eleştirilerin hedefi oldu. Alınan sonuçlar önümüzdeki yıl takımın başında kalıp kalmayacağını da belirsizliğe soktu. Sezonu çok kötü geçiren Galatasaray dün aldığı sonuçla bir kez daha hayal kırıklığı yaşattı.

        Tudor’un, Bruma’yı daha maçın başında oyundan alması herkeste şok etkisi yarattı. Aslında 2 pas hatası ve bir mücadeleyi kaybetmesi etken olabilir. Ancak daha henüz 18. dakikada bir oyuncuya bu şekilde davranılması ayrı bir tartışma konusu.

        İlk yarıda Galatasaray’ın dışarı giden 2 şutu ve Ramazan’ın çıkardığı 2 pozisyonu vardı. Daha çok orta alanda top çevirdiler. Selçuk ve Sneijder’in ağır kalması oyunu yavaşlattı. Kasımpaşa savunmasının yerleşmesine neden oldu. Üstelik ciddi bir pres görmediler. Buna rağmen çok top kaybı yaptılar.

        İkinci yarı Tolga’nın kırmızı kart görmesi Galatasaray’ın tüm planlarını etkiledi. Telaş ve stres oyundan düşmelerine neden oldu. Ne yaptığını bilen, sahada ayakta kalabilen Kasımpaşa az ve öz geldi. Turgut Doğan ve Castro’nun gol vuruşları farklı skoru getirdi.

        CASTRO HATASIZ OYNADI

        Attığı 2 gol dışında orta alanda ki mücadelesi müthişti. Tam bir görev adamı. 90 dakika oyundan düşmedi.

        TUDOR YANLIŞ YAPTI

        Egosu yüksek bir hoca. Bruma’yı nedensiz yere oyundan alışı her şeyi berbat etti. Oyunu okuyamıyor. Elindeki kadroyu kullanmasını bilmiyor. Büyük takım hocası olmadığını bir kez daha gösterdi.

        Diğer Yazılar