Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Her iki takım açısından oldukça rahat bir maçtı. Amaç tükenmiş, hedef kalmamış. Tek dilek, bitişi galibiyetle kapatmaktı.

        Kasımpaşa’nın hocası Kemal Özdeş, başarılı bir sezonu geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyor. Gençlerbirliği maçına çıkarken, gelecek günlerin hesabını yaptığı gerçek. Genç Batuhan, Eray, Ahmet ve Hasan’ın ilk 11’de yer alması bunun en güzel göstergesiydi... Hasan, ayağına hakim, iyi paslar yapan, rakibi çabuk geçen bir oyuncu. Önümüzdeki sezon kendinden sıkça söz ettirecektir.

        Kasımpaşa’nın konsantrasyonu eksikti. Forvet elemanları beceriksizdi.

        Futbolcuların son maç olmasına rağmen, ciddiyeti elden bırakmadığını gördük. Gerçi, temposu ve mücadele gücü düşük bir karşılaşma ortaya koydular. Yine de disiplinli oynamaya özen gösterdiler. Ev sahibi takım ilk yarı daha etkiliydi. Pozisyona girme iştahı Kasımpaşa’ya oranla öndeydi. Attıkları ilk golde, Kasımpaşa savunmasının “ayakta uyuması” avantajını iyi değerlendirdiler.

        Forvet oyuncularının sakatlığı Kasımpaşa’yı son maçlar da ciddi olarak etkiledi. Dün de bu sorunu yaşadılar. Castro’nun tek başına çabası takdirlikti. Alışık olduğumuz pas trafiğini yapamadılar. Son anlardaki baskıyı 90 dakikaya yayabilseler skor farklı olurdu.

        Diğer Yazılar