Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kasımpaşa 4 maçtır yenilmiyordu. İyi bir seri yakalayıp puan sıralamasında üstlere doğru tırmanışa geçmişti. F.Bahçe karşısında iyi bir oyun sergileyip puan hedeflemişlerdi. Ancak, çok kötü bir performans gösterdiler. Oyunu F.Bahçe’ye bırakıp, topun arkasında kaldılar. Orta alanda etkisizdiler. Pres ve mücadele yok denecek kadar azdı. Devre biterken kazanılan beraberlik golü aslında bir umut olmuştu... Ne var ki, ikinci yarının hemen başında yenilen gol takımın dengesini bozdu. Arka arkaya gelen ataklara karşı bireysel hatalar öne çıktı. Savunma kötü bir sınav verdi. Şener’in her ileri çıkışı Kasımpaşa kalesi için tehlikeli oldu.

        İki haftadır takımda olmayan Trezeguet dün ilk 11’deydi. Mısırlı oyuncu oldukça etkisizdi. Kendi oyununu ortaya koyamadı. Top taşıyamadı. Kasımpaşa’nın en etkili ve güvendiği isim olmasına karşın istenileni veremedi.

        Orta sahanın en önemli oyuncusu Sadiku’nun olmayışı Kasımpaşa adına büyük eksiklik olarak gözüktü. Orta alanda top tutma sorunu ortaya çıktı. F.Bahçe hızlı ve canlı bir oyun sergiledi. 90 dakika üstünlüğü elden bırakmadılar. Kasımpaşa’nın ikinci yarı daha öne çıkması tempoyu arttırdı. Güzel bir oyun ortaya çıktı.

        Deplasmanda yenilen 4 gole karşın 2 gol atmayı başardılar. Kemal Özdeş’in, Fenerbahçe’nin becerisi yüksek, teknik futbolculara önlem alamayışı yenilginin en önemli nedeniydi.

        Diğer Yazılar