Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kasımpaşa ikinci yarıya “hakeme rağmen” güzel bir galibiyetle başladı. 3-2’lik skorda ‘Hakemin ne rolü olabilir?’ diye sorabilirsiniz.

        Anlaşılmaz bir durum var. Hakem hatalarının çoğunlukla Kasımpaşa maçlarında olması çok ilginç. İzleyenlerin şaşkın bakışları altında, kola ya da ele çarpmayan ve Ben Youssef’in neredeyse karnından dönen topa penaltı çalındı!.. Hakem Yaşar Kemal Uğurlu bu pozisyonda önce duraksadı sonra yan hakemin uyarısıyla penaltı noktasını gösterdi. Oysa olay gözlerinin önünde olmuştu. Veysel’e yapılan penaltıyı ise görmemesi düşündürücüydü...

        İlk yarının son dakikasında gelen penaltı golüyle yenik duruma düşen Kasımpaşa, ikinci yarıya çok farklı başladı. İlk yarısı vasat, pozisyon olarak kısır geçen bir karşılaşmaydı. A.Alanyaspor galibiyeti korumak için daha çok savunmada kalmak istedi. Ancak fiziksel düşüş ve yorgunluk çok net ortadaydı. Arka arkaya 3 pas bile yapamadılar. Yeni teknik direktör Hikmet Karaman’ın işi zor. Gerçi dün golcüleri Vagner Love da yoktu.

        Kemal Özdeş hoca, kazanmaktan başka seçenekleri olmadığını oyuncularına iyi anlatmış. Oyunun ikinci bölümünde rakibini sahasına hapseden, oynatmayan, sağlı-sollu ataklarla bunaltan bir Kasımpaşa vardı sahada. Müthiş bir mücadele ortaya koydular. Popov, Veysel, Edouk başta olmak üzere tamamı son saniyelere kadar disiplini elden bırakmadılar

        *******

        ÖZDEŞ'E TEBRİKLER

        Maçı çeviren hamleleri zamanında yaptı. Yeni transfer İlhan Depe’yi oyuna alışı tempoyu arttırdı. 3. golü atan Diagne tercihi doğru. İyi bir golcü izleyeceğiz.

        Hakem hatalarının çoğunlukla Kasımpaşa maçlarında olması çok ilginç!

        Diğer Yazılar