Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EĞER ‘bu yazın sürpriz aşkı’ olarak manşetlere çıkan Ebru Şallı-Cem Yılmaz ilişkisi uzun sürseydi, işte o zaman bizim için sürpriz olurdu.

        Çok değil, birkaç hafta önce HT Masa’da konuşmuştuk bu konuyu. “Bu yazın sürprizi Cem Yılmaz ve Ebru Şallı’dan geldi. Boşanmasından bu yana ciddi bir ilişki yaşamayan Cem Yılmaz’la, uzun bir ilişkiden çıkmış Ebru Şallı’nın beraberliği dikiş tutar mı sizce?” sorusuna, “Birbirlerine değişik gelebilirler... Ama ben yaz aşkı olarak kalır diye düşünüyorum” yanıtını vermiştim.

        KAYIP ERKEKLER

        Haklı çıktım. İlişki iki hafta, yankısıysa çok daha uzun sürdü. Ebru Şallı ne zaman ki sosyal medyada Tarkan’dan ‘Kayıp’ şarkısını paylaştı, zaten Cem Yılmaz’ın bu ilişkiden kaybolduğu anlaşıldı.

        Ebru Şallı kendisine yöneltilen, Cem Yılmaz ve Yılmaz’ın eski eşi Ahu Yağtu’yla çıktığı tatille ilgili soruları “Cem yanıtlasın” diye savuştururken, Cem Yılmaz önceki gün katıldığı galada, “Ebru’yla aramızda aşk yok. Çok sevdiğim bir arkadaşım” açıklamasıyla konuya son noktayı koydu.

        Aslında konunun özeti şu...

        Çok şey yaşamış, hayatından çok kadın gelmiş geçmiş adamlar ‘kayıp’tır.

        OLAN SİNAN’IN VEDASINA OLDU

        Sırf çok ilişki yaşadığı için değil, her ilişkisinde daha da duygudan uzaklaştığı için. Onlar da bir zaman birilerinde bıraktılar duygularını ve artık değil bırakacak, hissedecek duyguları bile yok onların. Bu adamlarla bir ilişkiye başlarken “Benimle farklı olur” diye düşünen kadınlara sözüm, o adamlar için hiçbir kadının diğerinden farkı yok. Biri de, beşi de bir onlar için. Otomatik pilotta gidiyorlar işte, görmüyor musunuz?

        Günün sonunda ben bu hikâyede bir tek Sinan Akçıl’a üzüldüm. Gördünüz mü, olan Sinan Akçıl’ın erken gelen ergen veda mektubuna oldu.

        Uniq’te Tatbikat var

        TİYATRO sezonu yaklaştıkça çok güzel haberler de gelmeye başladı. Ankara’nın ardından İstanbul’a gelen, Erdal Beşikçioğlu’nun sahibi olduğu Tatbikat Sahnesi, yeni sezonda perdesini Uniq Hall’de açacak. 1 Ekim’de Erdal Beşikçioğlu, 8 yıldır kapalı gişe sahnelediği tek kişilik oyunu ‘Bir Delinin Hatıra Defteri’ ile izleyici karşısına çıkacak.

        Türkiye’de yapılan ilk rock müzikali ‘Woyzeck Masalı’, ‘Mezarsız Ölüler’, edebiyatın aykırı isimlerinden Marquis de Sade’ın hayatının bir bölümünün anlatıldığı yeni oyun ‘Tüy Kalemler’, yine yeni oyun ‘Aşk Aptalı’, ‘Hizmetliler’ ve ‘Erkekler Tuvaleti’nin yanı sıra ‘Küçük Kara Balık’ ve ‘Çirkin’ adlı iki de çocuk oyunu sahneye konulacak.

        Tatbikat Sahnesi haftada iki oyunla bu sezon en çok konuşulan sahnelerden biri olurken, Uniq de kültür sanatın buluşma noktası olarak parlayacak.

        YOK ARTIK ŞEBNEM

        ŞEBNEM Bozoklu suskunluğunu işi ile bozacak. Geçen ay bir erkekle samimi bir halde görüntülen ve akabinde hemen eşinden boşanan Şebnem Bozoklu, 4 Ekim’de basının karşısına çıkacak. Yok artık pek tabii olan bitenle ilgili konuşmak için değil, yapımcılığını da üstlendiği ‘Yok Artık 2’ filminin galası için.

        Filmin ilki 270 bin seyirciye ulaşınca hemen ikincisini çeken Bozoklu dışında filmde Zafer Algöz, Kaan Yıldırım, Şahin Irmak, Onur Buldu, Cem Gelinoğlu ve Yağmur Tanrısevsin de rol alıyor. Bozoklu sadece ve sadece kendisini ilgilendiren bu yakalanma olayının filme ve emeği geçen kimseye zararı dokunmaması için filmin galasında basının karşısına çıkmaya karar verdi.

        Bozoklu’nun bu dimdik tavrını ve cesaretini takdir ettim.

        Diğer Yazılar