Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARKADAŞIM olayı anlatırken, “Tam da Okan Bayülgen’likmiş” dedim ve kahkahayı patlattım. Okan Bayülgen bu yılın başında Bodrum Barlar Sokağı’nda ‘Dada Salon’ adlı bir mekân açtı. İçinde iyi müzik, çeşitli sergiler, kütüphane bulunan bir sanat ve eğlence merkezi.

        Ben henüz gidip göremedim ama Bodrum’da yaşayan arkadaşlarım bayılıyor bu yeni mekâna.

        REZİL OLURSUNUZ

        Bayülgen zaman zaman gelen müşterilere kitap da okuyormuş. Bu okuma saatlerinden birine iki kadın arkadaş da gitmiş. Millet pür dikkat Bayülgen’i dinlerken bu kendini bilmez hanımlar yüksek sesle konuşup şamata yapmış. Saygısızlık karşısında durur mu Bayülgen, müşteri filan dinlememiş, önce söyleyeceğini söylemiş sonra da atmış hanımları kapının önüne.

        Eğer toplum içinde nasıl davranmanız gerektiğini hâlâ bilmiyorsanız, sakın gitmeyin Dada Salon’a. Rezil olursunuz işte böyle, hem kendinize hem başkalarına..

        21 günde gerçekten alışılıyormuş

        BİR arkadaşımın doğum günü yemeğinde karşıma Ece Vahapoğlu oturmamış olmasaydı bende de bu bilinç oturmayacaktı.

        Ece ‘21 Günde İyi Hisset’ kitabının ardından 21 günlük detoks kampları düzenlemeye başladı. Kamp dediğim, sizi alıp da bir yere kapatmıyor ancak birlikte çalıştığı diyetisyenden, güzellik merkezine kadar 360 derecelik bir program uyguluyor. Birinci koşul, gün içinde sadece her sabah kapına gelen ve sana özel hazırlanan yiyecekleri yiyeceksin. İkinci koşul, bol su içeceksin ve üçüncü koşul, her gün bir saat tempolu yürüyeceksin.

        SAĞLIKLI BESLENMENİN DAYANILMAZ HAFİFLİĞİ

        Ben “Yapamam” dedim, Ece ikna etti. Günün sonunda anlaştık ve kampa başladım. 2’nci haftanın sonunda detoksu bıraktım ama yine sağlıklı yiyeceklerden oluşan pakete geçtim. Kamptaki diğer arkadaşlar kampın sonunu ve sonucunu gördü. En başarılımız da Şebnem Özinal oldu. Ondaki azim ve istikrara hayran kaldım.

        Peki bende ne oldu? Birincisi inceldim, ikincisi sağlıklı ve hafif beslenmenin rahatlığını fark ettim. Üçüncüsü, “21 günde alışkanlıkların değişir” ya da “21 günde alışırsın” derler ya, doğruymuş. Beslenme alışkanlığım değişti. Saat 20.00’den sonra ben bir şey yemek istesem de vücudum istemiyor ki birkaç hafta öncesine kadar tam tersi olurdu. Dördüncüsü ve galiba en önemlisi, kendimi acayip enerjik hissediyorum.

        Boşuna söylemiyorlar, var bu 21’de bir keramet...

        Başar adres değiştirdi

        YAKLAŞIK bir yıldır her çarşamba akşamı Zorlu’nun içindeki Zanzibar’da sahneye çıkan Kürşat Başar ve Orkestrası bu çarşamba itibarıyla Maçka’ya taşınıyor.

        Zanzibar’daki programı çok iyi giden ve birkaç hafta öncesinden bile yer bulmak imkânsız olan Başar’ın bu değişikliği neden yaptığını merak ettim. Sadece yeni sezona yeni bir mekânda girmek istemiş, hepsi buymuş. Bundan böyle Kürşat Başar Orkestrası ve solist Seran Bilgi’yi Alancha’da dinleyeceğiz.

        Çağla da kanal kurdu

        BU akşam Çağla Şıkel bir davet verecek ve kendi adını verdiği Youtube kanalını tanıtacak. Deneyimli halkla ilişkilerci Feride Edige’nin başını çektiği Prodigy Storytellers Society adlı bir yapılanma aslında bu. Pek çok kişinin Youtube kanalı olacak aynı çatı altında ve açılışı Çağla Şıkel’in kanalıyla yapacaklar.

        Çağla bizlere ‘Kendin yap’, ‘Moda’, ‘Anne Çocuk’, ‘Makyaj’ gibi başlıklar altında kendi hikâyelerini anlatacak.

        Meğer Çağla kıyafetleri değiştirmek ve dönüştürmekte çok başarılıymış, ben en çok o bölümü merak ediyorum.

        Diğer Yazılar