Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GEÇEN haftalarda yazdığım ‘BiTaksi yolda kaldı’ yazımın ardından BiTaksi’nin Kurumsal İletişim Direktörü Serhat Karakaya ile bir araya geldik. ‘BiTaksi dehşeti’ başlığıyla gazetelere de haber olan olayın detaylarını konuştuk.

        Kurum olarak yaşanan bu olaydan kendileri de şaşkın çünkü müşterisini darp eden taksi şoförü hakkında daha önce hiçbir müşteriden şikâyet almamışlar.

        Bugüne kadar 25 bin taksiyi bünyesine katıp müşteri puanlamasına göre bunun 5 binini elediklerini söyleyen Karakaya, elemenin müşteriden gelen geri bildirime göre sağlandığını ve müşterinin memnun olmadığı taksi şoförü hakkında kendilerini mutlaka haberdar etmesi gerektiğini söyledi.

        EĞİTİM ZORUNLU

        “Bir musibet bin nasihatten iyidir” der ya atalarımız, bu yaşanan olay da BiTaksi için milat olmuş. Örneğin artık müşteriden aldıkları kötü yorumları da taksi şoförleriyle -isimsiz de olsa- paylaşmamaya karar vermişler. Bir de tüm şoförlerine öfke kontrolünden navigasyon kullanımına kadar eğitim verdikleri ‘BiTaksi Akademi’ye katılım zorunlu kılınmış.

        Oyuncuların deli sevdası

        UZUN süredir sadece özel hayatıyla gündemde olan Bade İşçil, oğlu Azur okula başlar başlamaz setlere döneceğini söylemiş. Ve pek tabii o beklenen açıklamayı da yapmış: “Sıradan bir rol yerine iniş çıkışları olan bir karakteri oynayabilirim. Mesela bir deliyi canlandırabilirim.”

        Bitmedi bizim oyuncuların bu deli arzusu...

        Ki bunları söyleyen Bade İşçil, bundan 5 yıl önce ‘Kuzey Güney’de tam da bu karateri, bir deli Banu’yu oynuyordu.

        KEŞKE SADECE OYNASALAR

        Deli rolü kadar katil, şizofren, eşcinsel, fahişe rolleri de rağbet görüyor ama bunlar sadece lafta. Konu ciddi ciddi işe geldiğinde de yok ben onu oynamam, bunu oynamam, benim izleyicim beni böyle aciz görmek istemez, ıvır kıvır... Keşke sadece ‘oynamak’ üzerine odaklansa oyuncular da biz de biraz oyuncu görsek...

        Yalın’ın yerine Kenan

        BİR dönem çok yakın arkadaşlardı ama sonra araları açıldı. Müzikten sonra şimdi de reklamda birbirlerine rakip oldular.

        4 yıldır bir dondurma firmasının yüzü olan Yalın, bu sene firmayla rakam konusunda anlaşamadı. Firma da bu anlaşmazlığın üzerine rotasını Kenan Doğulu’ya çevirdi.

        Bu yaz, firmanın dondurma reklamlarında Yalın’ın yerine Kenan Doğulu’yu, kısa süre önce piyasaya çıkardığı ‘İlk Adımı Sen At’ şarkısı eşliğinde izleyeceğiz.

        Diğer Yazılar