Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞEVVAL Sam ile Metin Tekin’in oğlu Tarık Emir Tekin, İngiltere’de hem eğitimini sürdürüyor hem de oyunculuk yapıyor.

        Türkiye’ye son geldiğinde, ‘Mata Hari’ müzikalinde rol aldığını söyleyen Tekin’in başarısıyla ilgili en güzel haberi ‘Anneler Günü’nde Şevval Sam verdi. Tarık Emir, dünyanın en prestijli üniversitelerinden Oxford’un drama okuluna başvuran 8 bin kişi içinden kabul gören 17 kişiden biri ve ilk Türk oldu. Claire Foy, Richard Gadd gibi ödüllü ve başarılı isimler de bu okulun mezunları arasında.

        Tarık Emir, yeteneğin yanı sıra, yüksek motivasyona sahip, meydan okumaya hazır, sektörün değişen ihtiyaçlarına karşı esnek ve açık olan insanların kabul edildiği kurumda 3 yıllık eğitim alacak.

        Annesi Şevval Sam ve anneannesi Leman Sam’ı hayli gururlandıran Tarık Emir, sanırım birkaç yıl içinde bizlerin de Türkiye adına gururlandığı çok iyi bir oyuncu olacak.

        Olmayınca olmuyor

        ARADA ‘gerçek’ olmadan ne ilişki oluyor ne de aşk... Meryem Uzerli 9 ay birlikte olup ayrıldıktan sonra, “Ben doğru adamı seçemiyorum” dediği armatör sevgilisi Alp Özcan’la yeniden birlikte olup herkesi şaşırtmıştı. Alp Özcan bu ilişkinin bitmesini istemiyordu ve Uzerli’den ilişkiye ikinci bir şans vermesini istedi. E barıştılar da ne oldu? Birbirlerinin beklentilerini karşılayamayan çiftin ikinci birlikteliği sadece 1.5 ay sürdü. Olmayınca olmuyor işte...

        Alp Özcan, adı daha önce Çağatay Ulusoy’la da anılan Diyar Onar’la görüntülenirken, ilişkisini 2 hafta önce sonlandıran Meryem Uzerli sessizliğe gömüldü.

        Oysa ki Uzerli, Alp Özcan’ın kendisi için doğru adam olmadığını fısıldayan içindeki sesi dinleseydi ve ‘aynı suda iki kez yıkanılmaz’ diyenlere kulak verseydi, bugün adı ‘aldatıldı’ tartışmalarının içinde yer almıyor olacaktı. Aslında içimiz bize her şeyi söylüyor da biz nedense hep dışarıya inanıyoruz..

        Unutulmaz bir gece olacak

        'UNUTURSUN’ adlı kitabını kısa süre önce çıkaran İclal Aydın’ın aynı isimli albümü de dün dinleyiciyle buluştu. Albümde Cem Adrian, Koray Avcı, Mümin Sarıkaya, Gökçe Bekaroğlu gibi birbirinden değerli 9 sanatçı şarkılarıyla yer aldı. ‘Unutursun’un ilk konseri 25 Mayıs’ta BKM’de gerçekleşecek.

        Müzik yok, sinemaya devam

        SON filmi ‘Vezir Parmağı’ 1 milyonun altında kalınca sahnelere döneceği söylenen Mahsun Kırmızıgül, arkadaşlarına “Sahnelerde bıraktığım ortam yok, dönmeyeceğim” diyor. Sinemada bittiğini ima edenlere de uluslararası bir filmle yanıt vermek için var gücüyle çalışıyor.

        Diğer Yazılar