Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SON günlerde Tarkan’ın albümüyle yatıp kalkıyoruz ama ben arada bir kaçamak yaptım ve kafayı Rober Hatemo’nun ‘Giden Candan Gidiyor’una taktım. Şarkının, Ogün Dalka’ya ait olan sözlerine de melodisine de bayıldım. Dilimden düşmüyor. Single nisan başında çıkmış ve resmi sitesinde 1 milyonun üzerinde izlenmiş.

        SANKİ HİÇ YOKMUŞUM GİBİ

        Merak ettim, hit şarkıların sahibi Rober Hatemo son yıllarda neden kabuğuna çekildi diye. Sorumun yanıtını Hatemo’nun 2015 yılında Armağan Çağlayan’a verdiği röportajında buldum. Hatemo, Çağlayan’a, “Beni başarısızlık sendromuna soktular. Sanki hiç yokmuşum gibi davranılmasından sıkıldım” diye dert yanmış. (Röportajın tamamını internet üzerinden bulabilirsiniz.)

        NEGATİFTE BONKÖRÜZ

        Tek bir şarkıyla şöhret olan ve hatta tek bir şarkısı bile yokken el üstünde tutulan onca insana rağmen onlarca sevilen şarkısı olan Rober Hatemo’ya ne büyük haksızlık edildiğini sosyal medyada hakkında yapılan yorumları okuyunca daha iyi anladım. İnsanlara karşı keşke pozitif konularda da negatifte olduğu gibi bonkör davranabilsek...

        BODRUM'DA OTEL AÇTI

        YILBAŞINDA herkesi acıya boğan terör saldırısının ardından Reina’nın kapıları bir daha açılmamak üzere kapandı. Kısa süre önce de Reina belediye ekipleri tarafından yerle bir edildi. Reina’nın ardından Suada da bir sabah yine yıkım ekipleri ile tanıştı. Ben dahil çok sayıda insanın bir dönemi böylece tarihe karışmış oldu.

        HİÇ KONUŞMADI

        Yıkımların ardından herkes her iki işletmenin de ortağı, gece hayatının yıldız ismi Ali Ünal’ın ne söyleyeceğini ve bundan sonra ne yapacağını merak etti. Ancak o yıkımlara sessiz kaldı, çünkü zaten en büyük yıkımı yılbaşı gecesi yaşamıştı.

        GECE HAYATINA ARA VERDİ

        Ünal şimdilik gece hayatına, eğlence sektörüne dönmeyi düşünmüyor. Yaz başında Bodrum’a gitti. Altı yıl önce kardeşi Erkan Ünal ile birlikte kurduğu Moon Beach markasını büyüttü. Bu yıl Moon Beach’in içine 35 odalı Moon Otel’i de ekleyerek Bodrum Gökçebel’de Moon Otel & Beach’i açtılar. Ünal tıpkı gece hayatında yarattığı markalar gibi burayı da hemen Bodrum’un en iyileri arasına sokmayı başardı.

        Diğer Yazılar