Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HACI Sabancı, Özge Ulusoy ile ayrılığının ardından ilk kez HT Magazin’e konuştu. Sabancı, “Hiç yapmam ama cep telefonuna baktım. Ailem hakkında yalan, hakaret ve küfür dolu mesajları gördüm, şoke oldum. Meğer beni hiç sevmemiş, nefret etmiş. Ben onun için projeymişim” sözleriyle ayrılık gerekçesini açıkladı.

        Hemen ardından da ‘Sevgilinin- eşin cep telefonu karıştırılır mı?’ tartışması başladı. Cep telefonu karıştırmanın ‘ayıplanacağını, eleştirileceğini’ bilen Sabancı da zaten temkinli davranmış ve cümlesine “Hiç yapmam ama...” diye başlamış.

        Peki soruyorum, hiç yapmaz mıyız gerçekten? Ben kendi adıma peşin peşin yanıtlayayım: Yaparım!

        Özge Ulusoy

        AYIP BENİM Mİ ONUN MU?

        En yakınındaki insanın seni de ilgilendiren konularda bir şeyler gizlediğini hissediyorsan, bunu başkalarından değil kendisinden öğrenmek istiyor, ondan da yanıt alamıyorsan, telefonuna bakarsın. Size şunu söyleyeyim mi? Daha bakıp da boş çıkan, beni utandıran bir durum olmadı. Ne oldu? Çok tatlı tatlı nasıl aldatıldığımı öğrendim mesela... Benim o telefona bakmam ayıp değil, sevgilimin bir başkasıyla da eşzamanlı ilişki yaşıyor olması asıl ayıp olan.

        Telefonuna bakmasaydım ne olacaktı? Böyle bir yalanla, böyle büyük bir sahtekârla daha kaç yıl hayatımı geçirecektim?

        Kimse kusura bakmasın, ilişkinde bir şeylerden şüpheleniyorsan ve sonraki adımı atmaya yani terk etmeye cesaretin varsa o telefona bakarsın.

        Hacı Sabancı

        **************

        KIVANÇ TATLITUĞ MISIR’A GİTMİŞ!

        DUY da inanma... Bazen öyle bir bilgi kirliliği oluyor ki daha sinema filmi vizyona girmeden hakkında onlarca yanlış şey duyuyoruz. Ben de bu hafta kendime vazife edindim ve Kıvanç Tatlıtuğ’un çekimleri Kaş’ta devam eden sinema filmi ‘Hadi Be Oğlum’ hakkında mini bir araştırma yaptım.

        Mesela Tatlıtuğ gerçekten, doğum günü sebebiyle sete 4 gün paydos verdirip dalış için eşiyle birlikte Mısır’a gitmiş midir? Hemen yanıtlıyorum: Hayır. Sınırlı günler içinde çekilen sinema filmlerinde böyle durumların yaşanması mümkün değil. Zaten Tatlıtuğ set disiplini müthiş gelişmiş bir oyuncu. Doğum gününü set arkadaşlarıyla ve eşi Başak Dizer’le Kaş’ta pasta keserek kutladı.

        26 OCAK’TA VİZYONDA

        Filmin stil danışmanı Başak Dizer eşinin adını kullanarak yapımcıyla dudak uçurtan bir rakama mı anlaşma yaptı? Hayır. Üstelik Dizer kendi adına bu filmden neredeyse hiç para almadı.

        ‘Hadi Be Oğlum’ romantik bir film mi? Ona da hayır. Son derece dramatik bir baba-oğul hikâyesi.

        Cansın Özyosun 10 yıl sonra yeniden Kıvanç Tatlıtuğ’la kamera karşısında mı? Evet. Ancak Özyosun filmde konuk oyuncu olarak bulunuyor ve diyaloğu olmayan mini bir sahnede yer alıyor.

        Büşra Develi’den önce başrol için aralarında Serenay Sarıkaya’nın da olduğu kadın oyuncularla görüşüldü mü? Hayır, filmin kastı yapılırken bir tek Büşra Develi’yle konuşuldu ve anlaşıldı.

        Film ne zaman vizyona girecek? 26 Ocak...

        Diğer Yazılar