Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİR kafede karşılaşıp 6 saat boyunca, önce o kalksın inadı yaptıklarında, “Yarışma mı bu, en uzun süre bu sinir harbine dayanana ödül mü var?” diye sormuştum. “Kaan Tangöze çıktı aradan, biz Seçkin Piriler ile Kıvılcım Ural’ı konuşup duruyoruz. Sanırsın onlar evlendi, onlar birbirini aldattı, onlar ayrıldı” diye de eklemiştim yazıma.

        KONUŞULSUN İSTEMİYORMUŞ

        Aradan aylar geçti ve biz hâlâ Seçkin Piriler ile Kıvılcım Ural’ın salvolarını izliyoruz. Ne bitmez hesaplaşmaymış...

        Kıvılcım Ural dün ‘Duymayan Kalmasın’a çıktı ve “Kaan ile aramızın bozulmasını göze alarak buraya geldim” dedi. Her şeyi TV’de, basının önünde konuşmak zorunda kalmaktan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Ağzım açık izledim. Dışarıdan biri sanacak ki, bu hanımefendinin sosyal medya hesaplarını ele geçirdik, Piriler ile ilgili tüm o paylaşımları da biz yaptık.

        Sanki haber olmayı hiç sevmiyormuş gibi davran, diğer yandan da magazine manşet olacağından adın kadar emin olduğun işler yap.

        Bayılıyorum böyle istemem yan cebime koyculara...

        *************

        MAGAZİN FİGÜRÜ OLMAK

        MAGAZİN, manken, şarkıcı ve ne sebepten olduğu bilinmeden isminin önüne gelen ‘ünlü’ sıfatını taşıyanların özel hayatı mı, açık saçık fotoğrafları, yatak odası sırları, bolca dedikodu?

        Türk Dil Kurumu magazini şöyle tanımlıyor: 1- Halkın çoğunluğunu ilgilendirecek, çeşitli konulardan söz eden bol resimli yayın. 2- Genellikle, sanat, eğlence ve spor dünyasında tanınmış kişilerle ilgili haber ve yorum.

        Peki, figürün kelime anlamını biliyor musunuz? Resim ve heykel sanatında varlıkların biçimi...

        Son yıllarda şarkıcısı, oyuncusu herkesin ağzında bir ‘magazin figürü olmak istemiyorum’ cümlesi.

        Aslında bunu, kendilerince bir çeşit aşağılama aracı olarak kullanıyorlar.

        ÜÇÜNCÜ SAYFA HABERİ OLAMAZSIN!

        Pardon ama magazin yerine siyasette konuşulmak istiyorsanız oraya yürüseydiniz, spor ya da ekonomide müthiş başarılarınız var da biz mi bilmiyoruz?

        Seçtiğiniz meslek itibariyla hayatınızda dramatik, trajik bir olay yaşamazsanız, hiçbir zaman gazetelerin üçüncü sayfasına da haber olamayacaksınız.

        Sizin mesleğiniz magazinin kapsama alanında. Ha, kaliteli magazin-kalitesiz magazini tartışırız, o ayrı konu.

        *************

        MAGAZİNDE KALİTE

        KIVILCIM Ural çıkmış ekrana diyor ki, “Kaan bana ‘Sen sanatçısın, magazin figürü olma’ dedi”. Mümkün mü? Kendisi (bence) iyi bir söz yazarı, besteci, yorumcu ve kendinden çok daha meşhur bir başka solistle birlikte. Adamın geçmişinde trajik bir ‘intihar eden sevgili’ var. Tanınan bir modelle evli, 2 çocuğu var. Sonra aldatma, yakalanma, boşanma... Boşandığı kadın ile yeni kadının bitmek bilmez kavgaları, atışmaları...

        İşte tam da bu yüzden Kıvılcım Ural magazin için bir figür. Ha bu saatten sonra orada kaliteli mi yoksa kalitesiz bir figür mü olacak, işte ona kendisi karar verecek...

        Diğer Yazılar