Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        NE felaket, ne yürek yakan bir geceydi... Yıllarca, defalarca içinde eğlendiğim, hayatın canımı yakan yanlarını, bu da gelir bu da geçer nasılsa diye içeride bıraktığım Reina’da bu kez hiç geçmeyecek bir acı yaşanıyordu.

        O gece, orada dünyanın en masum, en insana ait duygusunu yani mutluluğu yaşayan insanlar katledildi. Allah gani gani rahmet eylesin. Reina’nın işletme ortağı Ali Ünal, kıl payıyla kurtuldu ölümden. Ve o gece orada Reina defterini kendi adına kapattı. Aylar sonra Ortaköy’de Ruby’yi açtı ve orası da kısa sürede popüler bir mekân oldu. Ancak çok yakın arkadaşı olarak ve çok iyi bilerek söylüyorum, Ali Ünal’ın acısı hiç dinmedi...

        YARA KOLAY KAPANMIYOR

        Yeni yılda ne yapacağını merak ediyordum ki telefonuma bir mesaj geldi: “Geçen sene yaşanan üzücü olayın üzerinden bir yıl geçmesine rağmen acımız ve üzüntümüz dinmedi. Terörden korkmuyor, moralimizi bozmasına izin vermiyor olsak da yaraların kapanması kolay olmuyor ve kaybettiklerimizin acısı devam ederken, yeni yılı kutlamak içimize sinmiyor. Bu yıl Ruby’de yılbaşı kutlaması yapmayacağımızı ve kapalı olacağımızı bilmenizi istiyor, anlayışınız için teşekkür ediyoruz.”

        Biz teşekkür ederiz. Her şeyin para değil de saygı olduğunu gösterdiğiniz için.

        Allah bizi yaşananın benzerinden korusun.

        Cümleten iyi seneler...

        *************

        MUTLULUK GÜZELLEŞTİRİR

        GEÇEN hafta bir vesileyle Çağla Şıkel’le buluştuk. Zaten hep çok güzeldi ancak bu kez başka bir aydınlık, başka bir güzellik gelmiş Çağla’ya.

        “Çok iyi görünüyorsun” dedim, “Mutluluktan” yanıtını verdi. “Neyin mutluluğu?” diye sormaya kalmadan anlattı: “Ne yaşarsak yaşayalım her şey olacağına varıyor. Çocuklar beni çok değiştirdi, anı yaşamayı ve kabullenmeyi öğrendim onlarla. Hiçbir şey için dertlenmiyorum artık.Ne olması gerekiyorsa o oluyor ve bunu bilmek insanı hem çok hafifletiyor hem de mutlu ediyor.”

        Ne kadar yalın bir anlatım değil mi?

        Gerçekten ne olacaksa o oluyor zaten. O yüzden olmamışlar için çok da hayıflanmayalım.

        *************

        SEN ELİMDEN TUT

        YILIN son haftası bir Ferhat Göçer’ci oldum ki sormayın. Kendisiyle yıldızımız hiçbir zaman barışmasa da hakkını yemeyeceğim, ‘Bu Kalp İçinde Teksin’ albümünü pek beğendim.

        Tarkan’ın ‘Beni Çok Sev’ine, ‘Sen Elimden Tut’ ile rakip olmuş Göçer. 2018’de ve sonra da hayatının geri kalanında her birimize bu şarkıyı bağıra çağıra söylettirecek bir aşkı gönülden diliyorum.

        Diğer Yazılar