Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YENİ yıla Ata Demirer cephesinden gelen üç yeni haberle girdik. Demirer önce sigarayı bıraktı ve bunu esprili bir videoyla takipçileriyle paylaştı.

        Ardından oyuncu Alara Bozbey’le birlikteliğini kendi sosyal medya hesabından ilan etti. Üçüncüsüyse, Ata Demirer Gazinosu’nu bu kez gerçekten bir gazino ortamına taşıdı.

        TEREDDÜTTEYDİ

        Üç yıldır BKM, Açıkhava ve Uniq İstanbul’da sahnelenen Ata Demirer Gazinosu’nun her gösterisinden sonra Demirer “Acaba gerçek bir gazino ortamı yaratsak da orada sahneye çıksam mı?” diye etrafında mini araştırma yapıyordu.

        Bir yandan da alkollü bir ortamda yer alıp almamak konusunda kararsızdı ancak etrafındaki herkes “Evet, çıkmalısın” deyince, ikna oldu.

        ŞİMDİLİK TEK GÖSTERİ

        Ata Demirer Gazinosu 13 Ocak’ta BKM Mutfak Uniq’te ilk kez bir gazino ortamında izleyicisiyle buluşacak.

        Şimdilik tek gösteri planlandı ancak Demirer ve izleyicileri ortamdan memnun kalırsa devamı gelir. Ata Demirer’i gazinoda ön masada izlemenin bedeli de kişi başı 500 lira olarak belirlendi.

        ***********

        İYİ İNSANLAR YALNIZCA FİLMLERDE Mİ OLUR?

        ÖNCEKİ akşam ‘Arif V 216’yı izledim. Şimdi size Cem Yılmaz’ın nasıl Tarkan olduğunu, Zeki Müren’le arasındaki husumeti, Sadri Alışık’ın arkasından “Baba” diye bağıran Kerem Alışık’ın canlandırdığı Turist Ömer’i, komşularla sıfır sorun esprisini, 60’lı yıllarda bir annenin çocuğuna nasıl terbiye verdiğini ve daha filmle ilgili onlarca konuyu uzun uzun yazabilirim ancak onları zaten göreceksiniz, izleyeceksiniz, okuyacaksınız.

        Daha ilk saniyesinde içine girdiğim ve bitmesini hiç istemediğim filmde bana başka bir şey oldu.

        Tuhaf bir duyguydu... Eski dostlarla kucaklaşmak gibi... Sevdiklerimin yanında güvende olmak gibi... Sonra, film boyu ve hatta bittiğinde bile içimde nedensiz bir iyilik yapma isteği...

        İZLE VE HATIRLA

        İzleyicisine “İyi insanlar yalnızca filmlerde mi olur?” sorusunu sorduran ‘Arif V 216’, iyilik üzerine, kendi tarihimiz üzerine, nezaket üzerine, komşuluk üzerine, dostluk üzerine, barış üzerine, sevmek ve sevilmek üzerine unutulan ne varsa “Al, al da neydin, ne oldun gör” diye önüne koyuyor ve bunu kahkahalar attırarak yapıyor.

        Kaybettiğin bir aile büyüğünün komik bir hatırası aklına geldiğinde katıla katıla gülerek anlatırsın hikâyeyi ama kalbin özlemle ince ince sızlar ya, ‘Arif V 216’dan çıktığımda tam da bu duygu içindeydim.

        Filmin her karesinde her kimin ne emeği varsa, hepsinin eline sağlık. İyi insanlar sadece filmlerde olmuyor...

        ***********

        ÇEYREK ASIRLIK KÜSLÜK

        SEZEN Aksu ile Yıldız Tilbe’nin barışmasına en çok sevinenlerden biriyim. Çünkü o yıllarda Yıldız Tilbe’nin barışma çabalarına, Sezen Aksu’yla küs olduğu için başkaları tarafından yüzüne kapatılan kapılara ve her şeye rağmen nasıl ayakta kaldığına yakından şahitlik etmiş biriyim.

        Çeyrek asırlık küslük nihayet bitti, geriye de bize ‘Onu Alma Beni Al’ gibi efsane şarkılar kaldı.

        Diğer Yazılar