Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        2000’LERİN başında Bodrum demek canlı müzik demekti. Pop, rock, caz, açıkhava konserleri derken, her yerden müzik sesleri yükseliyordu. Polo 13’lü yıllardan bahsediyorum, hani sabahın ilk ışıklarına kadar süren eğlenceden.

        Sonra durma dönemine girdi Bodrum. Pek çok mekân kapandı ya da el değiştirdi. Kalite çok düştü. Eğlence hayatının müdavimleri bu işten pek hoşlanmadı, elini eteğini çekti Bodrum gecelerinden.

        Geçen yıl bir hareket başladı Bodrum’da. İstanbul’un iyi kulüplerinin de Bodrum’a taşınmasıyla yavaş yavaş eski şatafatlı günlerine dönmeye başladı Bodrum. Kimi ararsanız yaz boyunca Bodrum’da sahneye çıkıyor...

        **********

        BODRUM MERKEZ - MARİNA

        - AYKUT Gürel’in, Marina Vista Otel’in çatısına açtığı Sopranos kısa sürede kendine iyi bir yer edindi. Yaz-kış dolu. Çarşamba ve cumartesi akşamları Aykut Gürel ve arkadaşları sahneye çıkıyor. Sezen’lere Ajda’lara doyuyorsunuz. Cumalarıysa Müjde Kızıltan sahnede.

        - Pier, bu sene programını değiştirdi. Soner Olgun gibi sürpriz bir isimle anlaştı. Olgun, cuma akşamları sahnede olacak. Tıpkı geçen yıl olduğu gibi Yeşim Salkım, Ferda Anıl Yarkın ve Eda-Metin Özülkü çiftinden kurulu ‘Salı Sallanır’ grubu yine salı akşamlarını sallayacak. Çarşamba ve cumartesi akşamlarıysa sahne Gökhan Sezen’e emanet.

        - Mandalin’de Rubato, Murat Çeke, Fatma Turgut, İskender Paydaş, Mehmet Erdem ve Yol Project sahne alıyor. Günler değişken olduğu için internet sayfalarından takip edebilirsiniz.

        - Bodrum’un simge mekânlarından Marina Yacht Club’da salı akşamları The Shot’u izlemediyseniz çok şey kaçırmışsınız demektir. Ünlü davulcu Aydın Karabulut ve orkestra arkadaşları, yerli-yabancı şarkılardan oluşan performanslarıyla izleyenleri kendilerine hayran bırakıyor. Mekânda çarşamba akşamları Ferhat Göçer, pazarlarıysa Fatih Erkoç sahneye çıkıyor.

        **********

        TÜRKBÜKÜ

        - İSTANBUL’UN en popüler kulüplerinden People, bu sene Bodrum’da Kum Otel’in içinde açtı kapısını. Pazartesi akşamları Mehmet Erdem, salı ve perşembe akşamları Deniz Seki, pazar akşamları Berkay’a yer bulmak için mutlaka rezervasyon yapmalısınız. Hele Deniz Seki kışın İstanbul’da olduğu gibi bu yaz da Bodrum’da altın çağını yaşıyor. Sahnede devleşen kaç kişi kaldı ki...

        - Sahne Türkbükü son bir ay kalana kadar açılacak açılmayacak derken, bayramda açıldı. Salı akşamları Rubato, çarşambaları Fatih Ürek, perşembeleri Hakan Altun, cumaları Serkan Kaya ve cumartesi geceleri de Demet Akalın sahnede olacak.

        - Canlı müzik yok ancak Türkbükü deyince Sess’i es geçmek olmaz. Sess bu sene yine uğranmadan dönülmez mekânlardan.

        - Yine İstanbul’dan transfer olan bir başka mekân Martinez. Bella Sombra Hotel’in içine bu yaz açılan Martinez’in happy hour’ları büyük ilgi görüyor.

        **********

        GÜMÜŞLÜK

        - OF Gümüşlük’te her akşam başka bir program var. Nükhet Duru’dan Birsen Tezer’e, Yüksek Sadakat’ten Jehan Barbur’a kadar... Instagram sayfalarından programlarını takip edebilirsiniz.

        **********

        BİTEZ

        - SAVRA Otel. Ben henüz gitmedim ama gidenler çok methediyor. Çarşamba akşamları Evrencan Gündüz sahneye çıkıyormuş.

        **********

        YALIKAVAK

        - HAZİNE, denizin hemen dibinde, ambiyansı şahane... Pazartesi, cuma ve cumartesi geceleri Özay Bakır, salı ve cuma akşamları Yol Project sahnede oluyor, gerçekten eğlendiriyor.

        - Angie de İstanbul’dan Bodrum’a taşınanlardan. Perşembeleri Zeynep Bastık çok eğlenceli.

        - Moon Beach’in iskelesinde sadece perşembe akşamları canlı müzik yapılıyor. Bodrum’un olmazsa olmaz isimleri Bülent Özdemir ve Hande ikilisi performanslarını, romantik şarkılarına yakışır bir ortamda sergiliyorlar.

        Diğer Yazılar