Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        “QUARESMA tüm alacaklarından vazgeçse bile oynayamaz. Beşiktaş ciddi bir kulüptür. Bu ciddiyetsiz tavır bizi rencide eder.”

        “Gitsin Galatasaray’ı da karıştırsın, bozsun.”

        “Onun futbol hayatını bitireceğim!”

        “Biz Ricardo’ya ahlaksız oyuncu olsa 2 sene daha ilave kontrat önermezdik.”

        “Ricardo da Beşiktaş’ı seviyorsa ve gerekliliklerini yerine getiriyorsa, biz de gerekeni yaparız.”

        “Beşiktaşlılar ‘stat yapılacak’ denilerek, hep kandırılmış. Bir tedirginlik var.”

        “Stat 2014 Ekim’de bitecek.”

        “Biterdi bitmesine ama son tahlilde bu tamamen paraya bakıyor. Yani para varsa biter... Şimdi bir tarih vermeyeceğim. Ama bu yıl (2014-15 Sezonu) şampiyonluk kupasını yeni stadımızda kaldırmayı istiyoruz.”

        “1 Temmuz 2015 itibariyle çatı kalkmış olacak. İnce inşaatımız tüm süratle gidiyor. Daha sonra çime geçilecek. Eylül 15 ya da eylül sonunda stadımıza dönmek istiyoruz.”

        “Her kuruş harcamanın nasıl yapıldığını göreceğiz. Hesap sormayacaksak niye bu kadar denetleme yaptırıyoruz ki. Beşiktaş’ın her şeyle yüzleşmesi gerekiyor.” 2012

        “Merak etmeyin... Kime hesap sorulacaksa soracağız.” 2013

        “Demirören döneminin temiz çıkması, her Beşiktaşlı gibi beni de sevindirdi. Denetleme şirketi 2 işlemi daha araştırıyor. Tüm raporu ayrıntılı bir biçimde kamuoyuna açıklayacağız.”

        “Beşiktaşlı duruşu nedir sizce?”

        “Pek çok şeyi barındırır. Bir defa mütevazılıktır, centilmenliktir. Camiamızda Süleyman Ağabey’in bu duruşu çok iyi temsil ettiğini düşünüyorum. Ben aynı jenerasyondan değil ama aynı zihniyetten geldim.”

        Yukarıda yazılan, tek kelimesine dahi dokunulmamış açıklamalar hayal ürünü değildir. Fikret Orman’ın yıllar içinde bazı açıklamalarından alıntılanmıştır.

        “Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsan kimsenin adamı olma.”

        Efsane Başkan Süleyman Seba’nın bizzat bu köşenin yazarına 2002 yılında Kabataşlı Beşiktaşlılar Derneği’nin yemeğinde söylediği, sonradan slogan olan söz...

        Diğer Yazılar