Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Piaggio 3 tekerlekli scooter serisini yeni ürettiği MP3 Yourban ile zenginleştirdi. Nisanda Türkiye’ye gelecek MP3 Yourban konfor ve işlevselliği birleştiriyor.

        3 tekerlekli seriye daha çevik bir model

        İki adet bağımsız, esnek ve yan yana yatan ön tekerlekleriyle dünyanın ilk 3 tekerlekli scooter’ını üreten Piaggio, 2006’dan bu yana 80 binden fazla satılan MP3 ailesine yeni bir model daha kazandırdı. 125 ve 300 cc’lik kapasiteli iki versiyon olarak üretilen MP3 Yourban, manevra kabiliyeti yüksek ve daha çevik bir scooter. Spor tasarımıyla özellikle şehir trafiğinde kolayca hareket etmek isteyen motosiklet tutkunlarını cezbedecek yeni modelde, daha çok konfor ve işlevsellik için teknolojik çözümler sunuluyor. Virajlarda diğer scooter’lara göre daha avantajlı sürüş imkânı sağlayan MP3 Yourban, ıslak asfalt veya kavrama şartlarındaki yol tutuşuyla da güven veriyor. Yeniden tasarlanan model, güvenli ve eğlenceli ulaşım yöntemi arayan kadın sürücülere de hitap ediyor.

        Hot Vespa

        Türkiye’de ismi scooter’la özdeşleşen Vespa’nın düzenlediği “Art Vespa” yarışmasında ilk üçe giren tasarımlar belli oldu. “Reklamcıysan, grafikersen ya da bu işi reklamcı veya grafikerden daha iyi beceririm diyorsan, göster marifetini giydir Vespa’yı” sloganıyla Türkiye’de ikinci kez düzenlenen yarışmanın birincisi “Hot Vespa” konseptli tasarımıyla Sedat Girgin oldu. Şehir kültürünü temsil ettiği için kişisel ulaşımın sembolü haline gelen Vespa, tasarımcıların elinde rengarenk kimliklere büründü. 470 tasarım arasından ilk 10’a giren tasarımlar, Vespa’ların üzerine uyarlanıp sergilendi.

        Diğer Yazılar