Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        NİHAYET! “Nihayet” diyorum da aslında pek de emin değilim, sanırım gönlümün sultanını buldum! Doğrusu uzun süredir tanıyorum kendisini ama önceki akşam ‘Interstellar’ı izlerken birden kendi kendime, “İşte bu!” dedim, “Tam aradığım kadın Jessica Chastain!”

        Orta yaşlı olmanın en b.ktan taraflarından biri (orta yaşlı olmaktan sonra tabii ki;) yeni bir ilişkiye başlamanın deveye hendek atlatmaktan zor olması...

        Yürüdüğün bütün o yolları gerisin geriye gidip taaaa en baştan bir ilişkiye başlamak, birini sevmek, birine kendini sevdirmek, birini tanımak, kendini ona tanıtmak en sonunda (tıpkı daha evvelkiler gibi) kaldırılıp bir kenara atılacak olan ‘aşk’ denilen puzzle’ı tek tek yerleştirmek panoya insanın gözünde büyüyor, “Offfff kim uğraşacak şimdi...” diye düşünüyorsun önce.

        Sonra, “Ulan hadi bütün bunları göze aldım!” diyorsun, bu sefer de, “O kadını nereden bulacağım?” sorusu pis pis gözünün içine bakıp sırıtıyor bir köşede...

        Londra’da bir arkadaşım, “kız arkadaş bulmak için” yeni ortamlara gireceğim diye ortaçağ İngiliz halk müziği korosu kursu gibi bir şeye yazılmıştı yıllar önce! Kıçında taytı, başında tüylü şapkasıyla Rapunzel’inin kulesinin altında ona serenat yapacağını hayal ediyordu. 6 ay sonra jiu jitsu kursunda tuğla kırarken bıraktım kendisini...

        Bu saatten sonra öyle garabetlerle işim olmayacağından, kucağımda fıstıklı dondurma TV’de izlediğim filmlerden ‘ruh eşi’ beğenip kendi kendime gelin güvey oluyorum ben de!

        ‘YEEZY DATING’

        Bir gözüm Jessica’da, bir gözümle de sanal âlemde aylaklık ederken müzik dergisi NME’de internette yeni bir ‘dating’ (çöpçatanlık) sitesi açılacağı başlığını görünce, “Neymiş lan bu” deyip ‘tık’ladım.

        ‘Tık’lamamla birlikte “yine bana esmer günler” düştü...

        Harry Dry adlı bir arkadaşın önümüzdeki günlerde açmaya hazırlandığı ’Yeezy Dating’ adlı site kendisini şöyle tarif ediyor: “Dâhi Mr. West fanları için arkadaşlık sitesi...”

        Hepimizin komşusu Kardashian’ların büyük kızı Kim'in biricik kocası, ünlü şarkıcı, modacı ve daha bir dolu şey sayın Kanye West fanlarının “birbirlerine çok uyacaklarını” düşünerek böyle bir site açmaya karar veren Dry, “Burası Tinder değil... Biz ‘hayalleri olan insanları’ bir araya getireceğiz” diyor.

        Hayallerinin aşkının tıpkı kendisi gibi Kanye West hayranı olmasını isteyenler henüz açılmamış olan bu ‘çöpçatan’ siteye e-mail yollayarak üye olmaya başlamışlar bile.

        Yaşadıkları kentlere (ülkelere) göre eşleştirilecek üyeler Kanye’nin albümlerinden, en sevdikleri şarkılardan falan sohbet edip birbirlerini tanıyacaklarmış.

        Ha sitenin bir de kuralı var: “Taylor Swift fanlarının bu siteye üye olmaları yasak!”

        “İki Kanye West fanı bir hamama yaraşır” deyip haberi kapattım...

        Jessica Chastain, TV’de bir ‘kara delik’ten diğerine sürüklenip duran babasının bilmem kaçıcı boyuttan kendisine verdiği mesajla insanlığı kurtaracak formülü çözüyordu.

        MUKAVELELİ AŞKLAR!

        İnsanların Kaf Dağı’nın ardındaki Zümrdüanka gibi efsanevi bir yaratık muamelesi yaptıkları, hiçbir yerde bulunmayan “hayatlarının aşkını” kafeslediklerinde, “Sosyal medyada paylaştığım şarkıları takmayacak. Dinlediğim şarkılara karışmayacak. 1 Haziran 2018 tarihinde müzik paylaşımına başlanacak...” diye sözleşme maddesi imzalattığı yerde, Kanye West fanlarını baş göz etme sitesi kurmak çok da uçuk gelmedi bana.

        Adamın “hayatının kadınına” ecnebi futbolcu muamelesi yapıp, başka takıma gitmemesi için, “Benle yaşlanacaksın...” diye ömürlük mukavele imzalatarak ‘aşk’ın da b.kunun çıkarıldığı bir çağdayız nihayetinde...

        Neyse bu Yeezy Dating yeni bir aşk konusunda beni cesaretlendirdi.

        Şimdi boyu boyuma, yaşı yaşıma uygun dünya güzeli Jessica ile mutluluğumuzun önünde (kendisinin evli olmasını bir kenara bırakırsak;) sadece tek bir engel var!

        Kanye West’i bilmem ama beni sevecek olan kadın Tom Waits sevmiyorsa üzgünüm ama cebimde bir revolver ve ben çeker giderim... Sonra arkamdan galaksi galaksi beni arar...

        Diğer Yazılar