Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dün akşam ilginç bir maç izledik... Gecenin iki olayı var. İlki stoper krizinin olduğu bir ortamda Marcelo’nun direkt kırmızı görüp kritik Başakşehir maçında forma giyemeyecek oluşu... İkinci olay ise kaleyle ilk kez tanışan Boyko’nun yediği 2 hatalı gol.

        Gözler özellikle taraftarın merakla beklediği Boyko’daydı. Kalede duruşu ile yüksek not aldı ama yediği gollerde kesinlikle hatalıydı. Frikikte barajı doğru kurdurdu ama kapattığı köşeden golü yemesi kendine yakışmadı. İkinci golde boşa çıkması ise akıllarda soru işaretleri bıraktı. İlk maçtan Boyko’yu yargılamak veya yorum yapmak gereksiz. Ancak şu anki görüntüde Tolga’nın kesilmesi zor. Boyko’ya tek maçta kimse yüklenmemeli. Önündeki stoperlerle ilk kez oynadı. Huyunu suyunu bilmediği arkadaşlarına zamanla alışacaktır.

        Beşiktaş bu sonuca rağmen Konya’da da turu geçme gücüne sahip. Ha elenirse ne olur? Aslında hiçbir şey olmaz. Şampiyonluk yarışında daha da rahatlar.

        Dünün en büyük kaybı skor değil Marcelo oldu. Belki de Fenerbahçe derbisine kadarki en zor doksan dakikada Marcelo olmayacak. Ayrıca yeni savunma tandemi, takımın sezon başı sıkıntısı olan ‘araya rakip kaçırma’ durumuyla karşı karşıya kalıyor. Bu da en büyük handikap. Konya sürekli böyle oynadı, araya adam kaçırarak Beşiktaş defansını zorladılar, istediklerini de aldılar. Beşiktaş istekli değildi. Özellikle Marcelo atıldıktan sonra Konyaspor daha çok golü düşündü. İkinci maç bundan daha keyifli olur.

        Diğer Yazılar