Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Artık şu bir gerçek: Beşiktaş yense de yenilse de, tek gol de atsa maçın her anını iliklerinde yaşayan oyunculardan kurulu bir ekip. Mersin’den sonra katı ve disiplinli bir savunma anlayışına sahip Gençlerbirliği’nin de SiyahBeyazlı ekibin hücum gücünü kırmaya çalıştığını gördük. Beşiktaş böyle oynayan takımlara karşı zorlanıyor. Kolay değil; hele bir de ofansif olarak bir kişinin bile etkili olamaması takımı paniğe sürüklüyor. Oğuzhan ve Olcay dün de iyi değildi. Allah’tan Quaresma’nın müthiş performansı vardı ki, bu açığı kapattı.

        Zaman zaman “Yardıma gelmiyor, ayağında çok top tutuyor” diye eleştirdiğimiz Ricardo hakikaten şahaneydi. Belki de ilk kez bu kadar çalışkan ve üretkendi. Savunmasına sık sık gelip rakipten top çalması da Quaresma’nın maçı ne kadar istediğini ve sorumluluk aldığını gösterdi.

        Atiba’dan da yine söz etmezsek ayıp etmiş oluruz. O hep bildiğimiz Atiba’nın da üzerinde mücadele etti. Beşiktaş çok öldürücü pozisyonlara girmedi ama girdiği anlarda Gomez’in şanssızlığı yine üstündeydi. Ancak yine bitiriciliğini gösterip kendini de takımını da rahatlatan golü o attı. Beşiktaş maç eksiğine rağmen emaneti olan liderliği tekrar geri aldı. Bu moral ve özgüvenle Fenerbahçe’ye gidiyor. Haftaya bakalım neler olacak!

        Diğer Yazılar