Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İstanbul kazan biz kepçe, yaşayıp gideceğiz gitmesine ama arada kafa karışıklığı da yaratıyor bu şehir. Baharın yerini iyiden iyiye yaza bıraktığı şu günlerde birbiri arkasına gelen konserler, gösteriler, festivaller seçim yapmakta insanı zorluyor. Gönül istiyor hepsine gitmek, cüzdan diyor bir tanesini seçmek gerek! Bu cumarteside mübarek kırk çarşambanın işinin bir güne gelmesi gibi. Bir tarafta Zorlu PSM’de Hugh Jackman’la bir gece geçirmek, diğer tarafta Volkswagen Arena’da One Republic’le coşmak, bir diğer tarafta da Küçükçiftlik Park’ta Güzel Bir Gün şenliğinde eğlenmek var. Başta dediğim gibi gönül istiyor hepsine gitmek.

        Buradan organizasyon ekiplerine biraz sitemim olacak. Madem böyle güzel etkinlikleri yapacaksınız be vicdansızlar niye aynı gün! Azıcık insafınız yok mu sizin ?

        HUGH JACKMAN

        Hastalandı, gösterileri iptal etti diye ona kızmak ne mümkün. Avustralyalı aktörün her halükarda başımızın üzerinde yeri var. Hugh Jackman bizim memlekete gelince, hem coşuyor hem de coşturuyor. Üstelik bunu yapmadan önce de instagram hesabında paylaştığı bize özel videoları, resimleri üzerinden delice bir heyecan yaratıyor. Yani her koşulda bu sempatik, yakışıklı, karizmatik Avustralyalı adam, Türk kadınlarını can evinden vuruyor. İlk gelişini kaçıran biz faniler için ikinci bir şansta bu hafta sonunda! “An Evening with Hugh Jackman” gösterisiyle ilgili olarak tek eleştirim Zorlu Center PSM’ye. O bilet fiyatları nedir öyle? Eyvallah dünyaca ünlü bir adamı tam da zamanında ülkemize getiriyorsunuz ama bu kadarda olmaz. Kişisel kanaatim, herkesin izleyebilmesi için biletlerde daha makul olunabilirdi! Neyse öyle ya da böyle cumartesi gecesini Oscar ödül töreni de dahil, pek çok başarılı gösteriye imza atmış bu yakışıklıyla geçirmek isteyenlerimiz için Hugh Jackman en iyi seçenek.

        ONE REPUBLIC

        One Republic, yaptığı müziğe yakışır bir zamanda geliyor. Havalar güzel, kafalar zaten güzel, insanların aşık olası var, ee daha ne olsun? Adamlar için bütün koşullar uygun. Onların duygu dolu müzikleri, arada yürek hoplatan çello ezgileri ve birazda giderli sözleriyle bir gece geçirmek muazzam bir keyif olacaktır. Grubun solisti Ryan Tedder üzerinden ciddi bir hayran kitlesine sahip olan One Republic, 2007 yılından bu yana ülkemizde de baya ciddi bir dinleyici kitlesine sahip. Grubun çıkarttığı hit olmuş parçalardan başta “Apologize”, “Secrets”, “If I Lose Myself”, “Counting Stars”, “Love Runs Out” gibi parçaları Volkswagen Arena’da canlı izleme keyfi için an itibariyle 120 TL ile 195 TL arasında bir bedel ödemek gerekiyor. Saha içi ayakta bileti almayı planlayıp helak olmayı göze alan arkadaşlarıma ufak bir bilgi; zira ayakta olan biletler çoktan tükenmiş.

        GÜZEL BİR GÜN

        En uygun fiyata tüm gün eğlenebileceğiniz etkinlik; Güzel Bir gün! Bu sene ilk kez gerçekleşecek olan şenliğin yaratıcıları Souq, Nublu ve Mini Müzikhol. Küçükçiftlik Park’ta yapılacak olan şenlikte gündüz saatlerinde atölye çalışmaları, vinyasa dersleri, ışık gösterileri gibi envai çeşit etkinlik bir arada olacak. Akşam saatlerinde ise kendine has tarzıyla bilinen Gaye Su Akyol, Büyük Ev Ablukada, King Fifi, İlhan Erşahin gibi isimler sahne alacak. Özetle tüm günü eğlenceli, müzik dolu geçirmek isteyenlerimiz için Güzel Bir Gün şahane bir alternatif olarak karşımızda.

        Diğer Yazılar