Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1.AYAK: Bu koşuya özenle hazırlanan SERKANBEY (1) favorim. Eküri koşma avantajıyla BABA REİS (7) yine söz sahibi olacaktır. Form durumunu beğendiğim HATİPOĞLU (3) gözardı edilmemeli. CLOSE RELATED (6) ve ARKADYALI (8) sürpriz isimlerdir.

        2.AYAK: Günün zor koşularından birisi. Son koşusunu ölçü almadığım DENİZALTI KIZI (8) sevdiği pistte çok şanslı. Çok iyi bir form yakalayan KAYNAK (6) koşuya ortak olacak ilk safkandır. AYŞİN (3), FİLİNTAY (5), KARAHANLI (4) ve SEZGİNŞAH (1) geniş kuponlarda değerlendirilmelidir. KURUCAŞİLE (2) ve YAVUZASLAN (10) yazılarak rahat bir koşu izlenmeli.

        3.AYAK: Mükemmel bir form yakalayan SPEED OF LIGHT (3) koşunun favorisi olup küçük kuponlar için bir tek alternatifidir. Bu gurubun üzerindeki kalitesiyle WANHELSIG (7) favorinin en küçük hatasını affetmeyecektir. İyi durumuyla BABANIN OĞLU (1) koşunun sürprizini gerçekleştirebilir.

        4.AYAK: Yeterli form durumlarıyla FATMASULTAN (10), SUBAŞI (3) ve MAHMUDİYELİCAN (5) rakiplerine göre bir adım ön plana çıkıyorlar. Ancak sürpriz beklediğim bu koşuda ÇAKIRIM (7), OCTAVIUS (4), ZULUT HASAN (8), AKBARAN (2) ve ZEYTİNBEY (6) kuponlarda sırasıyla yer almalıdır.

        5.AYAK: Start aldıkları ilk koşularında 3'ncülük elde eden 2 safkan HIZLIKIR (5) ile EFEKANBEY (4) arasında bir birincilik mücadelesi bekliyorum. Bu iki safkan ayırımsız kuponlara yazılmalıdır.

        6.AYAK: Yarış hayatının 2'nci koşusunu kazanma başarısı gösteren ve formunu aynen koruyan YENİBAHAR (11) yine kazanacak güçtedir. Safkan sevdiği pist ve mesafede koşacak olması ve kazandığı koşudaki, derecesi göz önüne alınınca kuponlara tek yazılmayı hak ediyor. Bol şanslar dilerim.

        Diğer Yazılar