Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        1.AYAK: Form durumunu beğendiğim AKOĞUZ (7) özenle hazırlandığı bu koşuda kazanmaya yakın görünüyor. Yeterli hazırlıkları ve boş kilosuyla ÇELİKSÖMEK (10) yine kuponların olmazsa olmaz ismidir. DEMİRDELEN (1) ve NİAGARA (4) bu safkanlardan sonra kuponlarda yer almalıdır.

        2.AYAK: Sevdiği mesafede usta binicisi ile SALFORD (6) favorim. Mükemmel yarış galobuyla ZEITGEIST (3) ve uzun mesafelerde çok etkili koşabilen ve iyi durumda olan LEGION DHONNEUR (1) koşuya ortak olacak isimlerdir. KUTBEY (4) ve KURIA MURIA (10) koşuda sürpriz beklediğim safkanlardır.

        3.AYAK: Son koşusunu kazanma başarısı gösteren ve iyi bir form yakalayan SEVDACAN (8) rakiplerini yine geride bırakacak güçtedir. Safkan usta jokeyi H.Karataş'la kuponlara tek yazılmalıdır.

        4.AYAK: Günün en zor koşularından birisi. Form durumu beğenilen ve bu koşuya da dereceli galoplarla hazırlanan EL KAŞGAR (6) koşunun favorisidir. Eküri avantajlı DISTANT FLIGHT (1) ile iyi durumunu koruyan KARAKAŞ (2) favorinin öncelikli rakipleridir. Bu zorlu mücadelede ACTIONMAX (7) ve SARIKAMIŞLI (3) rakiplerinin en küçük hatasını affetmeyeceklerdir.

        5.AYAK: Yarış gördükçe daha iyi duruma gelen ALDOVINO (2) en şanslı isim. Ancak ilk kez koşacak olmasına rağmen hazırlıkları beğenilen DISTANT RIVER (4) bu safkana çok ciddi rakiptir. Gurubun formda isimlerinden olan POTOMYA (6) artık maidene veda edebilir. Koşunun sürprizini ise ROYAL SHOT (7)'tan bekliyorum.

        6.AYAK: Son koşularıyla formunda önemli gelişmeler olduğunu gösteren KALAYCI (3) koşunun favorisidir. Tabelada yer bulduğu son koşusunda iyi koşan MELOŞ (5), son koşularını ölçü almadığım ve bu kez farklı koşmasını beklediğim KAANKEREM (7) ve nefes yönünden zorlanmadığı takdirde etkili binicisi Sadettin Boyraz ile start alacak olan MEMOLİ (8) sağlam kuponlarda bulunmalıdır. Koşunun sürprizi ise İLKAĞA (2)'dan gelebilir. Bol şanslar dilerim.

        Diğer Yazılar